Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πόλος έλξης ο Εθνικός

Ακόμα και σε χαμηλότερες κατηγορίες, ο Εθνικός Πειραιώς αποτελεί πόλο έλξης και ένα τεράστιο όνομα στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό έγκειται και το φιλικό που θα λάβει χώρα στο Λουτράκι με τον ΠΑΟ Λουτρακίου. Οι "Οράνιε" του Λουτρακίου γιορτάζουν την κατάκτηση του ντάμπλ στην ΕΠΣ Κορινθίας και με επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος του συλλόγου ,Θωμάς Καναβός στον ομόλογο του, Αλέξη Αγγελόπουλο του έκανε γνωστή την πρόθεση του συλλόγου του ,οι εορταστικές εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν φιλικό με τον Εθνικό κάτι που έγινε αποδεκτό με θέρμη από το αφεντικό των «κυανόλευκων». Μάλιστα, στο περιθώριο του αγώνα ο ΠΑΟ Λουτρακίου θα τιμήσει με την σειρά του τον Εθνικό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Θώδειο Στάδιο το Σάββατο 27 Απριλίου στις 19.00.

Αναλυτικά η επιστολή προς τον Αλέξη Αγγελόπουλο αναφέρει τα εξής:
«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα σας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτύχει στο στόχο της για άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία και πολύ σύντομα σε υψηλότερες κατηγορίες όπου ανήκει.
Θέλω να σ ευχαριστήσω για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να έρθει η ομάδα σας στο Λουτράκι, στην απονομή που θα γίνει για την κατάκτηση του δικού μας πρωταθλήματος μας.
Τέλος θα θέλαμε πριν την έναρξη του αγώνα να τιμήσουμε την ομάδα του Εθνικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ευχαριστώ και σε περιμένω να τα πούμε από κοντά.
Ο Πρόεδρος
του Π.Α.Ο. Λουτρακίου
Καναβός Θωμάς

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad