Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Aκαδημίες Φωστήρα:Αγωνιστικό πρόγραμμα τμημάτων 20&21/4

Το Εφηβικό τέλειωσε τις υποχρεώσεις του στο ΕΠΣΑ και γεμίζει μπαταρίες, ετοιμαζόμενο για το διεθνές τουρνουά της Δόξας Βύρωνα τις μέρες του Πάσχα (λεπτομέρειες σύντομα). Το Παιδικό παίζει εκτός με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή. Δύο παιχνίδια για το Παμπαιδικό που έχει αναρριχηθεί πλέον στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (δείτε την σελίδα Αγώνες). Εκτός έδρας το Σάββατο με τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου και εντός την Κυριακή με τον Εθνικό. 
Η Ακαδημία Ι ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών (φάση των 8) του Θουκιδίδειου σε ένα νοκ άουτ ματς στην έδρα μας με τον Cosmos Βορείων Προαστίων (λεπτομέρειες στη σελίδα U-11). Η Ακαδημία για το ΕΠΣΑ φιλοξενεί τον Φοίνικα Καλλιθέας, η Ακαδημία ΙΙ σε φιλικό ματς με τον Πανιώνιο και η Ακαδημία ΙΙΙ κοντράρεται με τον Ίκαρο την Κυριακή στο Allou. 
Στα Junior ξεκινάνε τα play off και η ομάδα των Junior I λόγω πρωτιάς περνάει χωρίς αγώνα, ενώ τα Junior II παίζουν με τον Κεραμεικό. Τέλος τα Projunior παίζουν με τον ΟΣΦΠ στην Ορφέως το Σάββατο. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας !

http://www.fostiras-academies.gr/index.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad