Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Α2 ΑΝΔΡΩΝ:Με νίκη 3-2 σετ ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου επι του ΑΟ Ταταύλα στο κλειστό της παραλίας έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα.



Τα σετ του αγώνα 25-20,25-22,16-25,19-25,15-13

Το καλύτερο φινάλε έκανε με την σημερινή της νίκη ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου επί του ΑΟ Ταταύλα με 3-2 σετ στο κλειστό της παραλίας παρότι  βάση της τελικής βαθμολογίας που διαμορφώθηκε σήμερα με το τέλος του πρωταθλήματος  δείχνει  τον υποβιβασμό της ομάδας μας.
Η ομάδα μας στάθηκε πολύ άτυχη και δικαιούταν μια καλύτερη τύχη και καθαρά από ατυχές συμπτώσεις δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία αυτή .
Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο, μπόρεσε να παντρέψει την εμπειρία των παλιών παικτών και τον ενθουσιασμό των νεαρότερων και σίγουρα θα αποκομίσει πάρα πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον της αλλά και το μέλλον των παικτών της.

Εμείς από εδώ στο blog πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα διότι την ζήσαμε πολλές φορές από κοντά φέτος και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad