Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΠΣΠειραιά:Ανοιχτές υποθέσεις σε κορυφή και ουρά του 1ου και του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας αντίστοιχα

Πέφτει η αυλαία στην Α’ Κατηγορία Πειραιά αυτό το Σαββατοκύριακο και το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην κορυφή του 1ου ομίλου και στην ουρά του 2ου. Πλην Μοσχάτου και Αετού Κορυδαλλού οι υπόλοιπες ομάδες θα αναμετρηθούν για το γόητρο στον 1ο όμιλο. Οι κυπελλούχοι Πειραιά φιγουράρουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας από τον 1ο γύρο και έχουν δείξει πως διαθέτουν το καλύτερο σύνολο αν και τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζουν κάμψη στην απόδοση τους. Κόντρα στον Ήφαιστο, η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου έχει τον πρώτο λόγο εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή και… διψασμένη για το «τρίποντο». Η ΑΕΜ σε περίπτωση νίκης κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ αν γκελάρει τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Άρη Αμφιάλης με τον Αετό Κορυδαλλού για το που θα καταλήξει ο τίτλος. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, καθώς μετράνε 13 νίκες σε 14 αγώνες, ωστόσο το μοναδικό ματς που δεν τα κατάφεραν ήταν και το πιο κομβικό, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας από το Μοσχάτο. Ένα παιχνίδι το οποίο εφόσον τελείωνε χωρίς νικητή η ομάδα του Λεωνίδα Πανοηλία θα είχε το πάνω χέρι στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Πλέον ο Αετός καλείται να κάνει το καθήκον του και να κερδίσει τον Άρη Αμφιάλης και παράλληλα να ελπίζει σε ένα…. πασχαλινό δώρο από τον Ήφαιστο! Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο για τους Κορυδαλλιώτες, καθώς ο περσινός πρωταθλητής έχει υποστεί στις Σιταποθήκες μόλις δυο ήττες.
Στον 2ο όμιλο τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στα υψηλά στρώματα, με τον Εθνικό να έχει πραγματοποιήσει ήδη την φιέστα. Ωστόσο στους… πρόποδες της βαθμολογίες υπάρχει μια θέση και τέσσερις ομάδες που προσπαθούν να την αποφύγουν. Κάτω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Ένωση Ρέντη με 29 βαθμούς, 30 έχει η Θύελλα Μοσχάτου και από 31 Αχιλλέας και Θύελλα Κορυδαλλού. Ο θάνατος σου η ζωή μου…. μιας και οι 4 ομάδες αναμετρούνται μεταξύ τους και τα σενάρια είναι πολλά!!! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…
ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Εφόσον χάσει υποβιβάζεται. Εφόσον κερδίσει παραμένει στην κατηγορία. Αν αναδειχθεί ισόπαλη θα πρέπει να χάσει η Θύελλα Μοσχάτου, της οποίας υπερισχύει στην ισοβαθμία. Ειδάλλως υποβιβάζεται.
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Σε περίπτωση νίκης παραμένει, όπως και εφόσον αναδειχθεί ισόπαλη με την Θύελλα Κορυδαλλού και δεν κερδίσει η Ένωση Ρέντη τον Αχιλλεα. Αν ηττηθεί θα πρέπει να ηττηθεί και η Ένωση Ρέντη για να παραμείνει στην κατηγορία.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.: Παραμένει αυτομάτως στην κατηγορία σε περίπτωση νίκης και ισοπαλίας. Σε περίπτωση ήττας αλλά και εφόσον δεν χάσει ο Αχιλλέας από την Ένωση Ρέντη και πάλι παραμένει. Σε περίπτωση που η ίδια ηττηθεί και χάσει και ο Αχιλλέας οι ομάδες του Κορυδαλλού θα δώσουν αγώνα μπαράζ με έπαθλο την παραμονή τους.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Παραμένει αυτομάτως στην κατηγορία σε περίπτωση νίκης και ισοπαλίας. Σε περίπτωση ήττα και εφόσον δεν χάσει η Θύελλα Κορυδαλλού από την Θύελλα Μοσχάτου και πάλι παραμένει. Σε περίπτωση που ο Αχιλλέας ηττηθεί και χάσει και η Θύελλα Κορυδαλλού, οι συγκεκριμένες ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ με έπαθλο την παραμονή τους.



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad