Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

"Eίμαστε μαζί σας"

Την ώρα που η Κύπρος ζει δύσκολες στιγμές, ο  Εθνικός Πειραιώς, μέσω του Προέδρου του Ποδοσφαιρικού τμήματος ,Αλέξιου Αγγελόπουλου, σε ένα ελάχιστο  δείγμα αλληλεγγύης ,απέστειλε  πρόσκληση προς τον Πρέσβη της Κύπρου, κύριο Ιωσήφ να παρευρεθεί ως επίσημος προσκεκλημένος των «Κυανόλευκων» στον τελικό κόντρα στο Μοσχάτο.

  Στην επιστολή , ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, τονίζει την αμέριστη συμπαράσταση του συλλόγου στον δοκιμαζόμενο Κυπριακό λαό, αλλά και παράλληλα θυμίζει ότι ο Εθνικός ήταν  η ομάδα που το 1965 άλλαξε  το σήμα της ,περιλαμβάνοντας και την Μεγαλόνησο  σε φιλικό παιχνίδι που είχε λάβει χώρα το 1965. Επίσης κάνει γνωστή την πρόταση του προς την ΕΠΣΠ ούτως ώστε μαζί με την Ελληνική Σημαία και τα λάβαρα των φιναλιστ να αναρτηθεί και η Κυπριακή Σημαία.
Αναλυτικά η επιστολή του κυρίου Αγγελόπουλου αναφέρει:
Αγαπητέ κύριε Πρέσβη,
Ο Εθνικός Πειραιώς ήταν η πρώτη και μοναδική ομάδα η όποια το 1965 κατά την διάρκεια του αγώνα των Κυπριών αδελφών μας για αυτοδιάθεση/ένωση άλλαξε το σήμα της ομάδας περιλαμβάνοντας την μεγαλόνησο ως μια έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης
Στις μέρες μας ήρθαν έτσι οι συνθήκες που ο Ελληνισμός ξαναδοκιμάζετε με ένα άνισο και προσβλητικό τρόπο
Σαν ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης σας προσκαλούμε ως επίσημο προσκεκλημένο της ιστορικής ομάδας μας στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά που θα λάβει χώρα στο Στάδιο Καραϊσκάκη την 23η Μαρτίου στις 16.00 και παράλληλα θα αποστείλουμε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή μαζί με την Ελληνική Σημαία και τα λάβαρα των φιναλιστ να αναρτηθεί και η Κυπριακή Σημαία  .
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad