Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στέφανος Φαναρίτης:H Aθλητική Ενωση Μοσχάτου χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της όπως καθε αγωνιστικη φέτος σε κόσμια πάντα επίπεδα χωρίς να ξεφευγουμε ποτέ από το φιλαθλο πνεύμα......

Την Κυριακή 23/12/2012 στις 14.30 η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου αντιμετωπίζει την ΑΕ Αίγινας στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου στα πλαίσια τους πρωταθλήματος Α κατηγορίας της ΕΠΣΠ. Ο φετινός μαραθώνιος της ομάδας μας για την διεκδίκηση του δικαιώματος στην άνοδο συνεχίζεται. 
Η ΑΕΜ χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της όπως καθε αγωνιστικη φέτος σε κόσμια πάντα επίπεδα χωρίς να ξεφευγουμε ποτέ από το φιλαθλο πνεύμα. Φωνάζουμε για την ομάδα μας, επιβραβεύουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και πάνω απο όλα σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. 
Πρέπει να είμαστε φιλόξενοι τόσο στην αντίπαλη αποστολή όσο και στους παράγοντες η τους φιλάθλους που την συνοδεύουν. Η Αίγινα είναι φίλικό σωματείο, ο Πρόεδρος της φίλος και διαχρονικά με τις διοικήσεις των έχουμε καλές σχέσεις. Θα τους υποδεχθούμε με σεβασμό και στον αγώνα είμαστε αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά. Θα διεκδικήσουμε την νίκη και ο καλύτερος να κερδίσει.
Εμείς οφείλουμε να επιστρεψουμε στις καλές εμφανίσεις και να ευχαριστήσουμε το ποδοσφαιρικό κοινό. Καλούμε όλους τους Μοσχατιωτες να είναι κοντα στην ομάδα μας για μία ακόμα Κυριακή.
 https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad