Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μιλλούση: «Ευρωπαϊκό, μεσογειακοί και παγκόσμιο»

 Τους στόχους της για την επόμενη χρονιά έθεσε η Βάσω Μιλλούση μέσω αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού και αυτοί είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι μεσογειακοί αγώνες και το παγκόσμιο.

Αναλυτικά, η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6:
Για τη φετινή επιτυχία της: «Ρίσκαρα που δεν αγωνίστηκα στην Οστράβα αλλά τελικά πήγε καλά. Είχα μία διαφορά ασφαλείας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Η χρονιά κλείνει για μένα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που τερματίζω πρώτη. Για φέτος όλα πήγαν καλά».
Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς: «Για το 2013 έχουμε τρεις αγώνες, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τους μεσογειακούς αγώνες και το παγκόσμιο. Μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ξεκουράστηκα για ένα μήνα και μετά ξεκίνησα προετοιμασία. Έχω αρχίσει να δουλεύω πάνω σε καινούργιο πρόγραμμα. Θέλει πολλή προσπάθεια γιατί επέλεξα να κάνω κάτι πιο δύσκολο».
Για το πώς επηρεάζει η οικονομική κρίση το άθλημα της: «Δεν θα μπορούσε να μην μας επηρεάσει και εμάς. Έτσι όμως είναι οι συνθήκες για όλο τον κόσμο, αυτή είναι η κατάσταση και παλεύουμε με αυτά που έχουμε. Η ομοσπονδία προσπαθεί να εξασφαλίσει κάποια πράγματα ώστε να πάμε του χρόνου στους αγώνες. Θεωρώ πως δεν θα τεθεί θέμα συμμετοχής μας».

http://www.gazzetta.gr/spor-gymnastiki/article/347364-milloysi-eyropaiko-mesogeiakoi-kai-pagkosmio 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad