Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αγιαξ Ταύρου: Στήριξε η διοίκηση, παρέμεινε ο Ρίζος!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ήταν δεόντας κρίσιμα για το μέλλον της συνεργασίας του Αγιαξ Ταύρου με τον Αλέκο Ρίζο. 
Αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής (0-3), ο έμπειρος τεχνικός έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, αναλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο να σηκώσει ο ίδιος το... βάρος της ευθύνης για το αρνητικό ξεκίνημα των 'ερυθρόλευκων' στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, κατά τη συνεδρίασή τους οι ιθύνοντες του σωματείου δεν έκαναν δεκτή την παραίτηση, φανερώνοντας με αυτό τον τρόπο αφενός τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Αλέκου Ρίζου, αφετέρου τη διάθεσή τους για ανάληψη ευθυνών.
Είναι αλήθεια πως το έργο του 42χρονου τεχνικού όλα αυτά τα χρόνια μόνο επιτυχημένο μπορεί να κριθεί, γεγονός που αναγνωρίζουν και εκτιμούν οι διοικούντες τον Αγιαξ Ταύρου.
Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με το πρωτοπόρο Αιγάλεω. 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad