Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Φωστήρας: Ενθουσιασμός ενόψει Πανιωνίου

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (19/12, 20:00) προετοιμάζεται ο Φωστήρας, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.
Ο «Φονέας» είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στον Ταύρο, ωστόσο γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα πως το έργο τους θα είναι δύσκολο στη ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη. Πάντως, ο Φωστήρας θα έχει την συμπαράσταση των φίλων του, καθώς θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8, ενώ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια που θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο.  
Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος είδε με ικανοποίηση τους Σπύρος Δωροβίνη και Χρήστο Τασουλή να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του Καλαματιανού προπονητή για την αναμέτρηση με τον «Ιστορικό». Αντίθετα, ο Βαγγέλης Ψαρρής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα και τέθηκε εκτός μάχης. Απόντες θα είναι επίσης οι μόνιμοι τραυματίες Σπύρος Τσούκης και Κώστας Πλέσσας.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/279341-Fwsthras-Enthoysiasmos-enopsei-Paniwnioy 



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad