Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Στο γήπεδο του Ρέντη αύριο (14:15 μμ) θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Πειραιά η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου για το θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά.

Πανέτοιμο και με θετική ψυχολογία για την νίκη -πρόκριση θα  αντιμετωπίσει αύριο  τον Α.Ο Πειραιά η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου για το θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά.

Η ομάδα μας φυσικά θα είναι αρκετά προσεχτική με δεδομένο ότι αγωνίζεται εκτός έδρας αλλά και επειδή ο Α.Ο Πειραιά παρότι αγωνίζεται στην β' κατηγορία του Πειραιά διαθέτει ένα καλό σύνολο με  δύο - τρεις έμπειρους παίκτες.

Η θέληση της ομάδας μας είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει ακόμη μία νίκη για να περάσει φυσικά  στον επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιώς  αλλά να συνεχίσει και τις σερί νίκες που έχει κάνει και στο κύπελλο αλλά ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα.

Το μόνο πρόβλημα που έχει αυτή την στιγμή ο Κώστας Δημητρίου είναι ότι ο Αρμάντο Γκούφας ο ακραίος επιθετικός του δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί διότι έχει ένα τραυματισμό στο δικέφαλο και θέλει τον απαραίτητο χρόνο αποκατάστασης.

Ελπίζουμε φυσικά να προλάβει τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα με την Οδηγήτρια που θα γίνει στο γήπεδο της πόλης μας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο γήπεδο του Ρέντη προσδοκούμε ότι θα παρευρεθεί αρκετός Μοσχατιώτικος κόσμος για να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας.

Καλή επιτυχία

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad