Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κόρινθος-Φωστήρας 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι!

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν το απόγευμα της Κυριακής (11/11) Κόρινθος και Φωστήρας στο ντέρμπι του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Συνοικισμού είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα και εναλλαγή συναισθημάτων. Στο 67’ η ομάδα του Ισθμού έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μετεντζίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο, στο 68’ τον… ακολούθησε ο Τσώνης του Φωστήρα για χέρι εντός περιοχής.
Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Φίλης στο 69’ ο οποίος άνοιξε το σκορ. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα διπλασίαζαν τις νίκες τους, ο Δωροβίνης στο 90’ με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Δημαράκης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Φίλης, Ματεντζίδης, Λουμπαρδέας, Παπαευθυμίου, Μπεχλιβανόπουλος, Σαμπάνης, Κατσίκης, Αμπαδιωτάκης.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Αρχοντάκης, Λίτσης, Πεταυράκης, Ο. Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Κούτρος, Βαβάτσικος, Δωροβίνης, Κάμπας.


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/268425-Korinthos-Fwsthras-1-1-Chwris-nikhth-to-ntermpi 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad