Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Νέος Φυσικοθεραπευτής του Μοσχάτου ο Άγγελος Δελαβίνιας

Σε… μεταγραφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κίνηση ματ, προχώρησε το Μοσχάτο, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τεχνικού τιμ τον Φυσικοθεραπευτή της Εθνικής ομάδας Νέων, Άγγελο Δελαβίνια. 

Εξαιτίας του άθλιου αγωνιστικού χώρου που προπονούνται οι «πράσινοι» οι τραυματισμοί είναι συχνό φαινόμενο, γι’ αυτό και οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου φρόντισαν να δώσουν τα χέρια με έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται ως ειδικός στις αποθεραπείες.

Ο Άγγελος Δελαβίνιας , Φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Νέων της δευτεραθλήτριας Ευρώπης του 2012, θα αναλάβει το κομμάτι της αποθεραπείας – αποκατάστασης των ποδοσφαιρικών της ΑΕ Μοσχάτου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος Φυσικοθεραπευτής του Μοσχάτου, είναι γέννημα-θρέμμα της περιοχής, απόφοιτος του 1ου Λυκείου Μοσχάτου, απόφοιτος και εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Λαμίας και με μεταπτυχιακό στη «Μυοσκελετική φυσικοθεραπεία» με εμπειρία στην αποκατάσταση μέσω της δυναμικής σταθεροποίησης.



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad