Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δ' ΕΣΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ:Τρία στα τρία για τον Λέοντα Μοσχάτου. Σήμερα νίκησε στο κλειστό της Μιαούλη την ΝΟ Σαρωνίδας με 65-49.

Ο Λέοντας ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και αιφνιδίασε τον αντίπαλό του παίζοντας πολύ καλή άμυνα ώστε προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 7-0,17-4 και κατάφερε να το τελειώσει με 20-6.

Η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΝΟ Σαρωνίδας αντέδρασε με πέντε τρίποντα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 27-27 και μάλιστα πέρασε και μπροστά στο σκορ με 27-29 αλλά το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο με 29-29.

Στο ημίχρονο ο προπονητής του Λέοντα κατάφερε να ηρεμήσει την ομάδα του με αποτέλεσμα να μπεί και πάλι δυναμικά και   ειδικά με τον Γκαφάρ να καθαρίζει όλες τις φάσεις σε άμυνα και  επίθεση, έκανε το 37-32,42-34 και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 49-36 υπέρ του Λέοντα.

Έχοντας πλέον την θετική ψυχολογία η ομάδα μας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο τέταρτο δεκάλεπτο , επικράτησε με το τελικό σκορ 65-49 υπέρ της αντιπάλου της.

Ο Λέοντας με αυτή την νίκη έκανε σε τρία παιχνίδια τρεις νίκες και πλέον έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα και ελπίζουμε ότι θα έχει και καλύτερη συνέχεια ώστε να καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος να ανέβει και πάλι στην ΄Γ ΕΣΚΑΝΑ.

 Λέοντας Μοσχάτου(Πούμπουρας)

Πανταζίδης,Γκαφάρ,Μάλτας,Φελάς,Δημάκης,Κόλλιας,Βασιλάκος,Λαβέρτης,

Αλεξίου,Ραπανάκης,Πόθος.

 

ΝΟ Σαρωνίδας(Γεωργαντάς)

Καραγρηγορίου,Γιανναράκος,Γιαλέλης,Παραδείσης,Αππίκος, Γονίδης,Καβαλιάνης,Γεωργακαράκος,Φρατζέσκος,Μεχμέτ,Λαικός,Μανιάδης.

  Πολύ καλοί οι διαιτητές του αγώνα Αλεβίζος,Σκορδίλης.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad