Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

VΟLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Ηττα και αποκλεισμός για τον ΑΟΠΕ Μοσχάτου απο την ΑΕ Ρέντη με (1-3 σετ)στο κλειστό της παραλίας στην προκριματική φάση του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ(21-25,25-23,24-26,13-25)

Καμιά φορά λέμε φτάνουν λίγα λεπτά για να καταστρέψουν ότι δημιουργείς με κόπο  και να πάει στράφι όλη προσπάθεια που έχεις κάνει για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Έτσι λοιπόν και σήμερα τα κορίτσια μας στον αγώνα με την ΑΕ Ρέντη τους συνέβη το παραπάνω για το οποίο ομιλούμε.
Συγκεκριμένα στο τρίτο σετ ενώ προηγόντουσαν με 24-17 μέσα σε λίγα λεπτά συνέβη το αναπάντεχο χωρίς να μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει το γιατί,  έχασαν το σετ με 26-24. Ενώ θα προαγόντουσαν με 2-1 σετ τελικά συνέβη το αντίθετο, στην ουσία έχασαν και την αυτοπεποίθηση τους , με αποτέλεσμα να ηττηθούν  με 3-1 και παράλληλα να αποκλειστούν για την συνέχεια του θεσμού.


Από το πρώτο σετ μας  παρεξένεψε  μία αδικαιολόγητη νευρικότητα που είχαν τα κορίτσια μας και φαίνονταν στο ότι δεν μπορούσαν εύκολα να πάρουν  κάποιους  πόντους έκαναν λάθη στα service,είχε πολλά μπλόκ η αντίπαλη ομάδα.

Ως εκείνη την στιγμή υποθέσαμε   ότι ίσως έφταιγε η πολύ καλή σωματική κατάσταση των αντιπάλων ώστε κέρδισαν και το σετ στις λεπτομέρειες(21-25)  

Αλλά  βλέποντας στο δεύτερο σετ την πολύ καλή απόδοση της ομάδας μας αλλά και τις πολύ καλές κινήσεις του έμπειρου Ανέστη Μαλτίδη αναθεωρήσαμε.
η ομάδα μας σαφώς καλύτερη αφού σιγά σιγά ξεδιπλόνοταν οι καλές ικανότητες των παικτριών μας πήρε το σετ με 25-23   και αισιοδοξήσαμε για κάτι καλύτερο για την συνέχεια..

Φυσικά στο τρίτο σετ ξεκίνησε θετικά  για την ομάδα μας έπαιζε πολύ καλύτερα απο την αντιπαλό της είχε συνεχή ροή και καλή κίνηση με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει μέχρι λίγο πρίν το τέλος του σετ που έγινε το αναπάντεχο .

Κανένας δεν μπορεί ίσως να το εξηγήσει ..φυσικά έγινε και όλο αυτό είναι και η ομορφιά του αθλητισμού.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η ομάδα θα το ξεπεράσει σύντομα και θα έρθει και πάλι σε νικηφόρα αποτελέσματα αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Ά ΕΣΠΕΔΑ

Για τον ΑΟΠΕ Μοσχάτου συμμετείχαν:

Xαλβατζή,Διονάτου,Λελετζή,Σουβατζιδάκη,Σαββίδου,Ζαφείρη,Αντωνιάδου,
Μηλιώρη,Φούρναρη,Μπαλτάση,Καλαιτζή Νικολέτα και Ελένη

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad