Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινωση του Διοικητικου Συμβουλίου της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου σε απάντηση της ανακοίνωσης των Παλαιμάχων Μοσχάτου

Το ΔΣ της ΑΕ Μοσχατου κατοπιν ανακοινωσης που δημοσιευθηκε απο τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ διευκρινιζει τα παρακατω.
Ο Προεδρος του συλλογου σε ανακοινωση που εξεδωσε σε καμια περιπτωση δεν αναφερεται στους κυριους Δοντα και Δραγατη που εκπροσωπησαν τους παλαιμαχους στην συσκεψη που πραγματοποιηθηκε με το Δημο,ουτε φυσικα στον φιλο και παλαιμαχο ποδοσφαιριστη του ΑΟΜ Βουζαλη Μιχαλη που εκπροσωπησε αλλο σωματειο.
Δεν διακρινουμε πουθενα υβριστικα σχολια στο κομματι της ανακοινωσης που αναφερεται στους παλαιμαχους τους οποιους τιμουμε και σεβομαστε για την προσφορα τους και τους θεωρουμε συμμαχους μας στο δυσκολο εργο μας.
Αν καποια μεμονωμενα μελη των παλαιμαχων εχουν αρνητικη διαθεση απεναντι μας δεν θα αφησουμε το γεγονος αυτο να διαταραξει τις σχεσεις μας με το συλλογο των παλαιμαχων.
Η ανακοινωση των παλαιμαχων Μοσχάτου
  Αξιότιμε προεδρε της ΑΕΜ Στεφανε Φαναρίτη .Στη συνάντηση για τις γηπεδικές ωρες ο συνδεσμος μας εκπροσωπήθηκε απο τον προεδρο μας ΔΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ταμια μας ΔΡΑΓΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ θα θέλαμε να γνωρίζουμε εαν το υβριστικό σχόλιο σου αναφέρεται σε κάποιον απο τους προαναφερθέντες κυρίους . Εαν οχι και φωτογραφίζεις τον ποδοσφαιριστή μας ΒΟΥΖΑΛΗ ΜΙΧΑΛΗ σε πληροφορούμε οτι παρευρέθη ως εκπρόσωπος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και εξέφρασε τις απόψεις του ,αποψεις ενος γονιού που το παιδί του αγωνίζεται στην συγκεκριμένη ομαδα. . ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ . Αναμένουμε περαιτέρω διευκρινήσεις .
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad