Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Μοσχάτο ο Παντελής Αγγέλης

Στο Μοσχάτο ομάδα που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α2 και που πέρυσι πρωταγωνίστησε στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, όπου συμμετείχε και η Αναγέννηση, μεταγράφηκε ο Παντελής Αγγέλης.

Το Μοσχάτο είχε ενδιαφερθεί από την πρώτη μέρα των μεταγραφών για την απόκτησή του, μια μεταγραφή που πέρασε από μύρια κύματα, αφού δύο ομάδες της Α1 Παναθηναϊκός και Κηφισιά είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, που τελικά έμεινε «φιλολογικό».

Ο Αγγέλης που είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται ως ακραίος, πέρυσι έκανε καταπληκτικό πρωτάθλημα με την Αναγέννηση, με μέσο όρο πόντων σε κάθε παιχνίδι 18. Ήταν από τους καλύτερους ακραίους στην Β΄ Εθνική και άξιο απορίας από πολλούς προπονητές που τον αντιμετώπισαν, με την μη κλήση του στην Εθνική Εφήβων, που πραγματικά το άξιζε.

Ο ίδιος ο αθλητής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε "ευχαριστώ την Αναγέννηση, τον Πρόεδρο της Βασίλη Κρανιώτη για όλα όσα μου έχουν προσφέρει αυτά τα χρόνια και τον προπονητή μου Αποστόλη Πορτοβάρα που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε μένα και με έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να φτάσω σε υψηλό επίπεδο και να τους δικαιώσω όλους".
 
Ο προπονητής που τον ανέδειξε Αποστόλης Πορτοβάρας μας είπε «καλύτερα που πηγαίνει σε ομάδα της Α2, να δουλέψει συστηματικά και αν χαλιναγωγήσει τα πάθη του, είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σαιζόν θα αγωνίζεται σε ομάδα της Α1. Του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα καλύτερα».

Πηγή: www.artasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad