Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Την Παρασκευή δίνονται σε διάθεση των φιλάθλων τα διαρκείας Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου

Την Παρασκευή δίνονται σε διάθεση των φιλάθλων τα διαρκείας της ΑΕΜ καθώς επίσης και για πρώτη φορα η χρυσή και η ασημένια κάρτα του members club. 

Φέτος αποφασίσαμε να θέσουμε σε κυκλοφορία 2 διαφορετικά είδη εισιτηρίων, τα κανονικά και τα σύνδεσμικά σε απόλυτα ελκυστικές και προνομιακες τιμές. 

Ειδικές χαμηλές τιμές οι οποίες θα ανακοινωθουν ως την Παρασκευή 7/9/12 Θα ισχύσουν για ανέργους πολύτεκνους και μέλη του σωματείου. Παράλληλα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας απο φέτος θα έχουν μία σειρα προνόμια και δώρα απο τον συλλογο. 
Επίσης όσοι ειναι χορηγοί του σωματείου και αποκτούν την κάρτα members club του Συλλόγου θα έχουν ειδικές εκπτωτικες προσφορές σε μεγάλο πλήθος μαγαζιών του Μοσχάτου,και ειδικά προνόμια τα οποία θα ανακοινώσουμε. 
Μερίδα των εισιτηρίων θα διατεθούν δωρεάν μέσω των χορηγών επικοινωνίας μας. Για μία ακόμα φορα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα blogs και τα sites της πόλης μας για την ευγενική προσφορά τους να επικοινωνούν τις δραστηριότητες της αγαπημένης μας ομάδας. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ!
Σας αποστελουμε την μακέτα των εισιτηρίων μας και την κάρτα του members club.

Μετα τιμής

Η Διοίκηση της ΑΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad