Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Λέων Μοσχάτου: Φιλικό με Ατρόμητο

Με 20 και πλέον φιλάθλους της ομάδας μας, παρά το ανεπίσημο και την περασμένη ώρα -10.30- έγινε το δεύτερο φιλικό του Λέοντα Μοσχάτου, την Παρασκευή το βράδυ στο κλειστό γήπεδο της Μιαούλη, απέναντι στον Ατρόμητο. Από την ομάδα μας απουσίαζαν οι τραυματίες Τσιγκάκος και Πανταζίδης ενώ συμμετείχαν και τα 3 νέα αποκτήματα της ομάδας, Αλβέρτης, Κόλλιας, Γκαφάαρ.

Χωρίς σκορ αλλά μόνο με χρόνο, η ομάδα μας αν και μόλις ολοκλήρωσε το ρόστερ της, φάνηκε αρκετά έτοιμη απέναντι σε έναν αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας. Ο προπονητής μας κ. Πούγγουρας δοκίμασε διάφορα σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να μπορέσει να οριστικοποιήσει τον βασικό κορμό της ομάδας. Κάτι αρκετά δύσκολο από όσο φαίνεται μια και είναι εμφανές πως το ανδρικό του Λέοντα έχε πλέον γεμίσει ποιοτικούς παίκτες όλων των ηλικιών!


Αυτό που σίγουρα κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει, είναι το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών οι οποίοι δεν φαίνεται να πτοούνται ούτε από τις προπονήσεις στο πλαστικό γήπεδο, ούτε από τις άσχημες ώρες των προπονήσεων.

 
Ελπίζουμε οτι οι όποιες αντιξοότητες δεν θα μπουν εμπόδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο που τα μέχρι τώρα δείγματα δείχνουν πως θα παίξει η ομάδα μας στην κατηγορία της.

http://asleon.org/index.php/2012-08-31-16-01-04/54-2012-09-16-10-44-50 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad