Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική εκτός έδρας ήττα για την Αθλητική Ενωση Μοσχάτου με 4-3 απο τον Ερμή Κορυδαλλού.'Δύο γκόλ ο Ντονέ"(δείτε φώτο)

Ένα πολύ ωραίο αγώνα είχαν την τύχη να δούνε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κορυδαλλού  οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στο Ερμή  και την ομάδα της Αθλητικής ΄Ενωσής Μοσχάτου.
Ο αγώνας τα είχε όλα πολλές φάσεις και  γκολ με αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά και ωραίο θέαμα.

Η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά και αρπαξε γρήγορα την ευκαιρία που της δόθηκε και προηγήθηκε με 1-0 στο 10' λεπτό με τον Ντονέ.Στο 19' λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τερματά του σε τετ τα τε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 23' λεπτό ευκαιρία για γκολ είχε ο Ερμής όπου κατάφερε σε σουτ του Ατματζίδη και απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας μας Αθανασόπουλος.
Στο 26' λεπτό όμως ο Ερμής κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσατόλογλου.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού είδαμε την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο περιοχές των αντιπάλων όπου στο 38' λεπτό και πάλι ο Ντονέ κατάφερε έπειτα από λάθος του αντιπάλου να ξαναβάλει μπροστά την ομάδα μας με σκορ 2-1.
Ο Ερμής αντέδρασε και στο 39'    έχασε και αυτός μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει,απέκρουσε το εξ επαφής σουτ ο πολύ καλός Αθανασιάδης.
Αλλά όμως ο πολύ καλός και καλά στημένος Σταύρου κατάφερε με κεφαλιά έπειτα από φάουλ να κάνει το 2-2,όπου τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με αυτό το αποτέλεσμα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου  ημιχρόνου ο κύριος Δημητρίου πραγματοποίησε πέντε αλλαγές για την ομάδα μας(Μωραίτης,Κοντοπάνος,Ανδρουλιδάκης,Παπαγεωργίου,Παπαευθυμίου)
Ο Ερμής παίζοντας ποιο ουσιαστικά κατάφερε νωρίς στο 49' λεπτό να προηγηθεί με 3-2 με τον Ατματζίδη.
Στο 58' λεπτό ο Σταύρου έχασε και αυτός σε τε τα τε με τον Αθανασιάδη να κάνει το 4-2,όμως στο 60'λεπτό αντέδρασε η ομάδα μας και έχασε και αυτή μεγάλη ευκαιρία με τον Κοντοπάνο να κάνει το 3-3.
Τελικά ο πολύ  καλός σήμερα Θωμάς  Ντάφλας με απευθείας σουτ σε φάουλ έξω από την περιοχή κατάφερε να κάνει το 3-3 και να ξαναβάλει την ομάδα μας μέσα στο παιχνίδι και να αρχίζουν οι θεατές να νοιώθουν ότι τελικά είναι  πολύ τυχεροί που βλέπουν ένα τόσο καλό παιχνίδι σε δύο ισοδύναμες ομάδες.

Όμως ο διαιτητής του αγώνα  απέβαλλε τον Μπάλα στο 70' και έτσι μετά από αυτό  η ομάδα μας με δέκα παίκτες παρότι έκανε και δύο   ακόμη αλλαγές δεν μπόρεσε για να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκανκαι υπέκυψε στο 80' λεπτό με κοντινό σουτ ο Σινάνι έκανε το τελικό 4-3.

Η ομάδα μας παρά την σημερινή της ήττα απόδειξε ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολό και παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της 
Ά ΕΠΣΠειραιά  που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Για την ομάδα μας συμμετείχαν:
Aθανασόπουλος,Μπάλας,Αλτόγλου,Καράμπελας,Τσιτσής,Λαλιάνη,Τσάνης,Στούπης,
Γκούφας,Ντάφλας,Ντονέ,Μωραίτης,Κοντοπάνος,Ανδρουλιδάκης,Παπαγεωργίου,
Παπαευθυμίου
Το πρώτο γκόλ του Μοσχάτου σε σουτ του Ντονέ στο 10' λεπτό

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad