Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Φωστήρας:Εκλεισε Νικολόπουλο και φιλικό με Αστέρα



 Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Ορέστη Νικόλοπουλου από τη Χαλκίδα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στους «κιτρινόμαυρους» από τους οποίους ξεκίνησε την καριέρα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγάλεω, Αήττητο Σπάτων και Κεραυνό Γλυφάδας με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ την σεζόν 2010-2011, ενώ με την ομάδα της Χαλκίδας  αναδείχτηκε Κυπελλούχος Εύβοιας.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής: « Ο Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ορέστη Νικολόπουλου για τον επόμενο χρόνο. Πρόκειται για 21 χρόνο κεντρικό αμυντικό που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή των μετόπισθεν. 
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στην Χαλκίδα με την οποία στέφτηκε Κυπελλούχος Εύβοιας. Ο Νικολόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια δεδομένου ότι ο «Φονέας» αποτελεί το σωματείο από το οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Πέρα των «κιτρινόμαυρων» ο ψηλόσωμος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αιγάλεω, Αήττητο Σπάτων και Κεραυνό Γλυφάδας (νταμπλούχος την περίοδο 2010-2011 στον 8ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής). 

Όπως γίνεται αντιληπτό η συγκεκριμένη προσθήκη αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον άξονα της αμυντικής γραμμής, η οποία μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Παραρά, Τσώνη και Τσατσαρή». 

Τέλος η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου θα δώσει φιλικό αύριο το απόγευμα στις 17:30 στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Ταύρου να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad