Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ηρακλής Ντούσης:Σαν σήμερα το 1993 οι έφηβοι του ΑΟ Μοσχάτου κατακτούν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή του εφηβικού πρωταθλήματος Πειραιά ,σπάζοντας την μονοκρατορία του Ολυμπιακού.(VIDEO)







Ηρακλής Ντούσης

Mας έλεγαν αυτά δεν γίνονται.». Πάντα θα το παίρνει ο Ολυμπιακός». Εμείς όμως πιστέψαμε στο «ακατόρθωτο»
Σαν σήμερα οι έφηβοι του ΑΟΜ κατακτούν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή του εφηβικού πρωταθλήματος Πειραιά ,σπάζοντας την μονοκρατορία του Ολυμπιακού.Αφού τον απέκλεισαν στον όμιλό τους κατακτώντας την πρώτη θέση, σαν τρένο από την ημιτελική φάση φθάνουν στον τελικό όπου επικρατούν με σχετική ευκολία της Προοδευτικής με 2-1..
Στα σχόλια το βίντεο του αγώνα.


Πηγή:https://www.facebook.com/profile.php?id=100003969442732

Σχόλιο απο τον 
Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος :Ηρακλή λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται τις Επιτυχίες τότε ! Το Κυριοτερο είναι η παρακαταθήκη Παικτών που Έπαιξαν μετέπειτα Α ομάδα Εθνικές Κατηγορίες (δικό σου) , δέκα χρόνια έχει να βγει παίχτης σήμερα για Α ' Πειραιά !



25 χρόνια πρίν . Δημοσιεύματα από το Φως και την Αθλητική Ηχώ για μία ακόμη διάκριση του ΑΟΜ. 
22 Μαϊου 1993 : η εφηβική ομάδα του ΑΟΜ κατακτά τον τίτλο του υπερ-πρωταθλητή Εφήβων Πειραιά Ο ΑΟΜ " σπάει" το μονοπώλιο τίτλων του Ολυμπιακού΄στον τότε θεσμό των εφήβων , έχοντας τον αποκλείσει στους ομίλους. Η μοναδική φορά στο θεσμό , που τον κατέκτησε ομάδα , πλήν του Ολυμπιακού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad