Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Πειραιά η ΑΕ Μοσχάτου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Γραφείο Τύπου: 2132019633 & 636
FAX: 2109416154
26/3/2013




   Το Σάββατο 23 Μαρτίου, η ΑΕ Μοσχάτου κατέκτησε το Κύπελλο ποδοσφαίρου Ερασιτεχνών Πειραιά, κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό Πειραιώς, σε έναν αγώνα που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου μας.
     Στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς από το Μοσχάτο που είχαν δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα εορτής από την αρχή σχεδόν του αγώνα, παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι,  φορείς από το Μοσχάτο και τον Ταύρο και μεγάλο πλήθος φιλάθλων, ιδιαίτερα νέων, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την ομάδα στο σημαντικό της αγώνα.
     Με ωραίο αθλητικό θέαμα και από τις δύο ομάδες και τους οπαδούς να  υποστηρίζουν τις ομάδες τους, η επιβράβευση της προετοιμασίας της ΑΕ Μοσχάτου ήρθε με το νικηφόρο τέρμα, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στην κερκίδα των φιλάθλων, οι οποίοι από νωρίς το μεσημέρι, πηγαίνοντας προς το Καραϊσκάκη, είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Μοσχάτου με συνθήματα υποστήριξης της ομάδας και μουσικές. Όμορφη έκπληξη για τους θεατές του αγώνα αποτέλεσε και η χορευτική εμφάνιση του τμήματος  μαζορετών του Δήμου μας, υπό την καθοδήγηση της Ξένιας Παπανικολάου.
       Μετά το τέλος του αγώνα και της νίκης της ΑΕ Μοσχάτου, ο Δήμαρχος της πόλης μας απένειμε στην ομάδα το νικητήριο κύπελλο, ενώ η φιέστα  συνεχίστηκε στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο με ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους και την υποδοχή της ομάδας από τον Δήμαρχο  Μοσχάτου-Ταύρου.            
     Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου συγχαίροντας τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση του κυπέλλου σε τηλεγράφημα του, ευχήθηκε στους παίκτες να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. “Με τη νίκη σας”, δήλωσε “επί της ιστορικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, επιβραβεύσατε όλους όσους λέγαμε ότι η ΑΕ Μοσχάτου θα φέρει το κύπελλο στην πόλη μας. Εύχομαι η κατάκτηση του να είναι η αρχή μιας νέας σειράς επιτυχιών της ομάδας μας, δίνοντας παράλληλα το κίνητρο για τη συμμετοχή των νέων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”. Σε άλλες δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά: “Συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για την άρτια οργάνωση, καθώς και στον Ολυμπιακό για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης. Οι δύο ιστορικές ομάδες του Μοσχάτου και του Πειραιά πρόσφεραν όμορφο θέαμα, σεβόμενοι τους αθλητικούς κανόνες και δημιουργώντας έτσι τα κατάλληλα πρότυπα υγιούς αθλητικής συμπεριφοράς που έχει ανάγκη η νεολαία μας. Η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών, συνεισφέροντας από την πλευρά της όπου είναι δυνατόν. Προσωπικά -και πιστεύω σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο- σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε υπερήφανους για την ομάδα μας”.

  

                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad