Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, δηλώνει πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να αγωνιστεί η ομάδα μας στην Α1 κατηγορία.

Η ομάδα του Εθνικού έγραψε  στην επίσημη σελίδα της στο facebook
"Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παλεύει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προκειμένου για να κερδίσει κάθε αντίπαλο, κάθε άνοδο, κάθε επιτυχία.
Παράλληλα είναι ένα σωματείο που έχει αποδείξει με τη διαχρονικότητά του, σε όλα τα σπορ, ότι σέβεται τους νόμους και τις κανονιστικές διατάξεις.
Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αφού δεν έχουμε ακόμη επίσημη ειδοποίηση ή πρόσκληση, η ομάδα μας καλείται να αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση να ανεβεί στην Α1 κατηγορία.
Πριν απ' όλα θέλουμε να σημειώσουμε ότι θα ευχόμασταν καμία από τις ομάδες της "μεγάλης" κατηγορίας να μην αντιμετώπιζε θέμα μη καθόδου.
Δεν είναι, όμως, κάτι που να "περνά από το χέρι μας", ούτε βέβαια έχουμε κάποια συμμετοχή.
Σε ό,τι μας αφορά, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να αγωνιστεί η ομάδα μας στην Α1 κατηγορία.
Αυτό είναι το όνειρο των φιλάθλων μας, αυτή είναι η επιταγή της Ιστορίας.
Είναι μια μεγάλη στιγμή, για έναν μεγάλο σύλλογο.
Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Εθνικός δεν είναι … νησί, δεν είναι μια παρέα, δεν είναι ένα κλειστό club.
Είναι μια μεγάλη ομάδα, που ενώνει τον Πειραιά, ενώνει όλους εμάς που προσπαθήσαμε να κάνουμε τα παιδιά μας Εθνικούς και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν υπάρχουν αποκλεισμοί.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους φίλους, επιφανείς και μη, καθένας με τον τρόπο και τη δύναμή του, να βοηθήσουν στο δύσκολο εγχείρημα.
Ο Εθνικός και θέλουμε, και θέλετε, και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει στην Α1.
Όλοι μαζί μπορούμε.
Θα τα καταφέρουμε.
Εμπρός να δούμε τον Εθνικό εκεί που ονειρευτήκαμε.
Εμπρός, όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε σε λίγους μήνες να βρισκόμαστε στα "σαλόνια" της Α1.
Περιμένουμε, όσο το δυνατόν συντομότερα, την πρόσκληση από τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να έχουμε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο για να κάνουμε τις κινήσεις που απαιτούνται.
Ο Εθνικός είναι ΕΔΩ!

“Έδεσε” και τον Αλέξη Ταχματζίδη ο Φωστήρας

Παρότι συγκροτήθηκε σε σώμα στις αρχές του μήνα η διοικούσα Επιτροπή όχι απλά έκανε αυτό που χρειαζόταν αλλά δείχνει ότι έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Άλλωστε αρκετοί παίκτες που άνηκαν πέρυσι στην ομάδα εξέφρασαν και φέτος την επιθυμία τους να παραμείνουν στο ρόστερ και να αποτελέσουν τους αρωγούς στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο “Φονέας” στον 4ο όμιλο της Γ” Εθνικής. Μετά τους Πέτρο Καλημέρα, Θωμά Ντάφλα, Κώστα Κόπελα, Κώστα Παραρά και Σπύρο Δωροβίνη, η διοικούσα επιτροπή πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία κίνηση διατηρώντας και τον Αλέξη Ταχματζίδη στην ομάδα.
Ο Μακεδόνας ακραίος επιθετικός που αποκτήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο από τους “κιτρινόμαυρους” βρέθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και παρότι η περίπτωση του φάνταζε δύσκολη, οι ιθύνοντες του “Φονέα” έκαναν την υπέρβαση διατηρώντας τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι βλέψεις αρχίζουν σιγά-σιγά και ανεβαίνουν όσον αφορά τους στόχους αφού αρκετά ονόματα που οδήγησαν την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού παρέμειναν στο ρόστερ.
Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Σταδιακά από την Τρίτη 2/8 και μέχρι την Παρασκευή 12/8 θα αναχωρήσουν οι αθλητές στίβου για το Ρίο ντι Τζανέιρο.

Σταδιακά από την Τρίτη 2 και μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου,  με έξι διαφορετικές πτήσεις θα αναχωρήσουν οι αθλητές του στίβου για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Την Τρίτη 2 Αυγούστου με την πτήση ΙΒ 3153 μέσω Μαδρίτης στις 17:05 αναχωρεί η Ειρήνη Βασιλείου η οποία θα επιστρέψει στις 23/8 02:55 (άφιξη) με την πτήση IB 3152 από Μαδρίτη.
Την επομένη ημέρα, Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 18:15 μέσω Φρανκφούρτης LH 1283 αναχωρούν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Σοφία Υφαντίδου. Επιστρέφουν 22/8 02:55 από Μαδρίτη (IB 3152).
Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, 18:45 μέσω Ρώμης (AΖ 721) φεύγει ένα μεγάλο γκρουπ αθλητών μας με τους Λίλη Αλεξούλη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Κώστας Μπανιώτης, Βούλα Παπαχρήστου,  Ουρανία Ρεμπούλη, Σοφία Ρήγα,  Μιλτιάδης Τεντόγλου. Η επιστροφή θα γίνει στις 20/8 μέσω Ρώμης (AΖ 720 ) με ώρα άφιξης 11:40.   
Ο Κώστας Φιλιππίδης θα αναχωρήσει μέσω Φρανκφούρτης (LH 1283) την Παρασκευή 5/8 18:15 και επιστρέφει στις 17/8, 21:55 με την πτήση A3833. 
Με το δεύτερο μεγάλο γκρουπ αναχωρούν την Κυριακή 7/8 μέσω Ρώμης (AΖ 721) στις 18:45 οι: Παναγιώτα Τσινοπούλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Βλαχάκη, Κώστας Δουβαλίδης, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μιχάλης Αναστασάκης, Μιχάλης Καλομοίρης και Λυκούργος Τσάκωνας και επιστρέφουν 25/8 στις 11:40 με ΑΖ 720 μέσω Ρώμης εκτός από τον  Λυκούργο Tσάκωνα ο οποίος επιστρέφει στις 20/8 μέσω Ρώμης 11:40 AZ 720 
Την Κυριακή επίσης θα αναχωρήσει και η Μαρία Μπελιμπασάκη μέσω Μονάχου στις 19:15 (LH 1753) και επιστρέφει στις 20/8 (14:45, LH5916) από Μόναχο.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα μεταβεί στο Ρίο ντι Τζανέιρο μέσω Ζυρίχης (LX) την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 06:30 και επιστρέφει στις 22/8 17:20 με την πτήση LH1282 από Φρανκφούρτη.
Ο Χριστόφορος Μερούσης θα αναχωρήσει την Παρασκευή 12 Αυγούστου μέσω Μαδρίτης (IB 3153) στις 03:35 επιστρέφει στις 24/8, άφιξη 15:25 με την πτήση IB 3150 από Μαδρίτη.
Να σημειώσουμε ότι από τις ΗΠΑ θα ταξιδέψουν για το Ρίο ντε Τζανέιρο οι Νίκος Σκαρβέλης, Αλεξία Παππά και η Κατερίνα Στεφανίδη

http://www.segas.gr/index.php/el/news/3490-oi-anaxoriseis-ton-athliton-stivou-gia-to-rio-di-tzaneiro

Ο Κώστας Οικονομόπουλος η πρώτη μεταγραφή του Εθνικού.

Ο Εθνικός ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή, στη νέα εποχή.
Ο Κώστας Οικονομόπουλος είναι από σήμερα κομμάτι της ομάδας μας και αυτή η κίνηση σηματοδοτεί τον τρόπο, με τον οποίο διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να πορευτούν.
Ο 19χρονος (1μ92) γκαρντ ξεκίνησε από τις υποδομές του Μίλωνα και στα 16 έγινε ο μικρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Μεταπήδησε στον Πανιώνιο (στη χρονιά της Α1 κατηγορίας) κι από εκεί στον Κολοσσό. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές (U15, U16, U18, U20).
"Υλοποιούμε τις εισηγήσεις του προπονητή, χτίζοντας το ρόστερ με παιδιά που ταιριάζουν στα στάνταρντς που έχουμε θέσει. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένειά μας, που καθημερινά θα μεγαλώνει. Ο Εθνικός ξαναχτίζεται με νέα, άφθαρτα, υλικά, που θα στηρίξουν την σημερινή και την μελλοντική πορεία του" υποστήριξε από την πλευρά της διοίκησης ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.
"Αρχίζουμε την οικοδόμηση του νέου Εθνικού, με παιδιά που να διαθέτουν τρία στοιχεία: Ταλέντο, όρεξη για δουλειά και υψηλούς στόχους. Μας ενδιαφέρουν αθλητές που να έχουν και την ικανότητα, και τον σωματότυπο να σταθούν όχι μόνο στην Α2, αλλά και στην Α1 κατηγορία. Επίσης, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο χαρακτήρας, γιατί θέλουμε ο Εθνικός να είναι υπόδειγμα σε όλα τα επίπεδα" δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος.
"Το να είσαι ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνεται είναι τιμητικό. Ο Εθνικός είναι από τα σωματεία που δεν χρειάζεται κανείς να μιλήσει για την ιστορία, για τον κόσμο, για το παρελθόν του. Ευχαριστώ τον κόουτς και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Περιμένω να περάσουν οι μέρες και να μπούμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε" τόνισε το πρώτο φετινό απόκτημα της ομάδας μας.

Καλές επιδόσεις στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων

Στο Αίγιο έγινε το Σάββατο το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων αθλητών.
Ανάμεσα σε αυτούς και δύο μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας, της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου και του Χριστόφορου Μερούση. 

Η Αναγνωστοπούλου ήταν νικήτρια στη δισκοβολία με 58,83 μ. και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της διοργάνωσης του Ρίο. Ο Μερούσης λίγες μέρες από τη συμμετοχή του στο μαραθώνιο στους δρόμους του Ρίο, έτρεξε 5.000 μ. όπου ήταν δεύτερος με 15.03.15 πίσω από τον Ζερβάκη (15.01.78). 

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν πρώτος στα 100 μ. με 10.53 και η Ανδιάνα Φέρρα στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών με 11.81.
 http://segas.gr/index.php/el/news/3479-kales-epidoseis-sto-protathlima-enoplon-dynameon

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση της υπεύθυνης του Τομέα Αθλητισμού κυρία Α. Καραμανλή για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Νέων Μπάσκετ.

Η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, με αφορμή την άνοδο της Εθνικής Ομάδας Νέων Μπάσκετ στην Α' Κατηγορία της Ευρώπης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Εθνική Ομάδα επέστρεψε εκεί που πραγματικά ανήκει: στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Η επιτυχία της είναι καρπός της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται διαχρονικά - μερικές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες - στα τμήματα υποδομών του Ελληνικού Μπάσκετ.

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Είμαστε σίγουροι ότι στο κοντινό μέλλον θα μας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, αντάξιες του ταλέντου τους και της μακράς παράδοσης της χώρας μας στο άθλημα».

 

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Η Εθνική Ελλάδος(U20)νίκησε την Κροατία με 73-67 και βρίσκεται και πάλι στην Α’ Κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα, η Ελλάδα πήρε τη νίκη από την Κροατία με 73-67 και βρίσκεται και πάλι στην Α’ Κατηγορία.
Ένα θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο ΚΓ «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα, το οποίο διεκδίκησαν και πήραν με πάθος, προσήλωση και μυαλό.
Η νευρικότητα ήταν έκδηλη και για τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η Κροατία βρήκε πρώτη τα δύο – τρία καλά σουτ, πήρε τα ριμπάουντ κι κατάφερε να βρει πρώτη ρυθμό. 
Η ελληνική ομάδα φαινόταν ιδιαίτερα αγχωμένη, ενώ ακόμη κι όταν φάνηκε να βρίσκει τις λύσεις που αναζητούσε, τα σουτ των αντιπάλων της της έκοβαν τα πόδια. Το 4-0 (1’50’’), έγινε 4-6 (6’), οι Κροάτες ξαναπήραν το προβάδισμα (12-9, 8’35’’), για να ακολουθήσει ένα δικό τους σερί απότ ο 12-11 (9’) ως το 26-11 (13’45’’). Ήταν ένα διάστημα που στοίχισε στην Ελλάδα. Όπως και η απάντηση της Κροατίας όταν οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου βρήκαν τα αντανακλαστικά για να επιστρέψουν στο παιχνίδι μέσα από άμυνα και ριμπάουντ, αλλά και κάποια επιτέλους εύστοχα σουτ. 
Η Ελλάδα πλησίασε στους εννεά πόντους (35-26, 19’15’’) με τρίποντο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, αλλά στα 45 αυτά δευτερόλεπτα που απέμειναν ως το ημίχρονο, βρέθηκν και πάλι στο -15 (41-26). Να σημειωθεί πως στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ελληνική ομάδα αναγκάστηκε να παίξει ουσιαστικά και χωρίς τον Θωμά Κώττα, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο φρύδι, πήγε στα αποδυτήρια και του έγιναν τρία ράμματα.
Το τρίτο δεκάλεπτο φάνηκε να είναι μια διαφορετική υπόθεση. Σταδιακά η διαφορά άρχισε να εξανεμίζεται, με υπομονή, καλύτερη άμυνα και ριμπάουντ. Ήταν η ώρα να κάνει η Ελλάδα το δικό της σερί και να αναστρέψει την κατάσταση. Το 41-26 έγινε 41-36 (22’25’’) και η ελληνική ομάδδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με έναν εκπληκτικό κόσμο στο πλευρό της να μην την αφήνει ούτε δευτερόλεπτο, οδηγώντας ως το 49-58 με το οποίο έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο.
Η Κροατία προσπάθησε να επιστρέψει άμεσα, μειώνοντας στο 52-58 (31’), ενώ λίγο αργότερα το πέμπτο φάουλ του Τολιόπουλου πρόσθεσαν ένα ακόμη κακό νέο. Η ελληνική ομάδα ανέκαμψε, αντεπιτέθηκε και ανέβασε τη διαφορά ως το +10 για πρώτη φορά (55-65, 33’25’’). Το παιχνίδι όμως είχε δρόμο ακόμη. Οι Κροάτες μείωσαν (60-65, 36’) με τον Σταμάτη να δίνει μια ανάσα από τη γραμμή (60-67, 37’10’’). Το παιχνίδι έγινε θρίλερ στα τελευταία λεπτά, οδηγώντας τους Έλληνες παίκτες στη γραμμή της φιλανθρωπίας. Ο Δίπλαρος με 2/4, ο Λούντζης με 2/2 διατήρησαν το προβάδισμα, ο Χαραλαμπόπουλος πήρε τη σκυτάλη με ½ βολές, ο Σταμάτης έκλεψε και η Ελλάδα επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία με το τελικό 67-73.
Διαιτητές: Λαβριναβίτσιους (Λιθουανία), Γκεντιάν (Αλβανία), Ρόσι (Ιταλία)
Δεκάλεπτα: 15-11, 41-26, 49-58, 67-73
Κροατία (Σέσαρ): Καπούστα 2, Φιλίποβιτς 4, Μαϊτσουνιτς 3, Μπάντζιμ 12, Κάρατσιτς 7, Πέρκοβιτς, Βουίτσεβιτς 6,Μίκσιτς 3, Μάτζαλιν 30
Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 17 (4 α), Κώττας 5, Κόνιαρης 8, Τσαλμπούρης 5, Σκουλίδας, Μπιλλής, Σταμάτης 12, Χαραλαμπόπουλος 16 (10ρ), Δίπλαρος 2, Μουράτος 6, Λούντζης 2
http://basket.gr/index.php/eidhseis/5283-u20-kroatia-ellada-67-73

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν Μπίντγκοζ 2016:Στην 4η θέση ο Εμμανουήλ Καραλής.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τρεις ώρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον τελικό του επί κοντώ των εφήβων και να διαμορφωθεί το βάθρο των νικητών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ. 
Ανάμεσα στους αθλητές, που μέχρι το τέλος κυνήγησαν το μετάλλιο ήταν και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός αθλητής λίγες μόλις μέρες από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Τιφλίδα έκανε αγώνα τακτικής βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο και πανηγύρισε τελικά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης με άλμα στα 5,40 μέτρα. 

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,10 μ. με έγκυρο άλμα, πάλεψε στο 5,30 μ., ύψος που πέρασε τελικά με την τρίτη και έπειτα ξανά πήρε θέση απέναντι στον πήχη στα 5,40 μέτρα. Ο Καραλής στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5,45 μ. και ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες σε αυτό το ύψος δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,55 μέτρα. 
Ο Καραλής κατάφερε μέσα σε διάστημα δέκα ημερών να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του και να πλασαριστεί στην τέταρτη θέση στους Εφηβους. Τα επόμενα δύο χρόνια, ο νεαρός θα έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ήδη πλούσιο βιογραφικό του. 
Νικητής του αγώνα ήταν ο Αμερικανός Ντίκιν Βόλζ με 5,65 μ., δεύτερος ο Μάρσαλ (Αυστραλία) με 5,55 μ. και τρίτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής παίδων του 2015 Αρμαντ Ντούπλαντις (5,45 μ.).

http://www.segas.gr/index.php/el/news/3477-bintgkoz-2016-nea-diakrisi-gia-ton-emmanouil-karali

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν Μπίντγκοζ 2016:Ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν η Κωσταντίνα Ρωμαίου.

Τον αγώνα της ζωής της κατάφερε να κάνει η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που στον αγώνα στόχο της χρονιάς βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στο Μπίντγκοζ.
Η αθλήτρια από την Κέρκυρα σημείωσε 13,55 μ (0,7 μ.) και δικαιωματικά πανηγύρισε μια σπουδαία διάκριση. Η Ρωμαίου πέτυχε το ρεκόρ (προηγούμενο 13,39) στο πρώτο της άλμα, που την διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος στη δεύτερη θέση. Η άλτρια του Παύλου Σκορδίλη, που στη συνέχεια είχε τρία άκυρα άλματα, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη διαδρομή της στις μικρές κατηγορίες. 
 
Πρόκειται άλλωστε για μια αθλήτρια που απασχολεί με θετικό τρόπο τον ελληνικό αθλητισμό την τελευταία πενταετία. 
 
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο της χώρας στη διοργάνωση, ύστερα από το ασημένιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος. Η προηγούμενη - και μοναδική - φορά που η χώρα μας κατέκτησε περισσότερα από ένα μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση ήταν το 2006 και πάλι στο Μπίντγκοζ με τις Στεφανίδη και Παπαχρήστου. 
Νικήτρια του αγώνα ήταν η Κινέζα  Τινγκ Τσεν με 13,85 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και τρίτη   η Λουλιάνα Ανιτει (Ρουμανία) με 13,49 μ,., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ.
 
"Είμαι πολύ χαρούμενη δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Ηρθα εδώ με την όγδοη επίδοση και φεύγω με το ασημένιο μετάλλιο. Την επόμενη χρονιά θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων  (θα γίνει το 2017 στο Μπίντγκοζ) και ίσως να παλέψω για ένα μετάλλιο", είπε με το τέλος του αγώνα η Ελληνίδα αθλήτρια.
 
Οι επιτυχίες για τον ελληνικό στίβο συνεχίζονται και μάλιστα στη δυσκολότερη ηλικιακά κατηγορία, που είναι αυτή που δείχνει τους πρωταγωνιστές του αύριο. 
 
 
Τα ελληνικά μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης
1ος Περικλής Ιακωβάκης (400 μ. εμπ.) 49.82- 1998 Ανσί
2ος Λάμπρος Παπακώστας (ύψος) 2,25 μ. – 1988 Σάντμπουρι
2ος Μίλτος Τεντλογλου (μήκος) 7,91 μ.- 2016 Μπίντγκοζ
2η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (τριπλούν) - 13,55 μ.
2ος Σάββας Σαριτσόγλου (σφυροβολία) 70,32 μ.- 1990 Πλόντβιντ
3ος Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.) 13.39 – 2006 Πεκίνο
3ος Κώστας Γκατσιούδης (ακοντισμός) 75,92 μ. – 1992 Σεούλ
3η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) – 2008 Μπίντγκοζ
3η Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) – 2008 Μπίντγκοζ
3η Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία) 63,67 μ.– 2014 Γιουτζίν
 
Πηγή:ttp://www.segas.gr/index.php/el/news/3475-bintgkoz-2016-spoudaios-agonas-kai-megali-diakrisi-gia-tin-romaiou

Tον έμπειρο ''πόιντ γκαρντ" Σάκη Καρύδα απόκτησε ο Πανιώνιος


Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Σάκη Καρύδα. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ συναντήθηκε με τον “ισχυρό άνδρα” του “Ιστορικού” Ίωνα Βαρουξάκη και έδωσαν τα χέρια. Η απόκτηση του Σάκη Καρύδα έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των “κυανέρυθρων” εμπλουτίζοντας το ρόστερ που έχει υψηλές προδιαγραφές για τη νέα χρονιά. 
Ο πρόεδρος του Πανιωνίου με τις κινήσεις του όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, δείχνει το όραμα και τις φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο.

Η Α.Ε Μοσχάτου ανακοινώνει την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης των Ακαδημιών της, από τον κ. Τσιριγώτη Γεώργιο.

Ο κ. Τσιριγώτης αποτελεί μέλος του Τεχνικού Team των Τμημάτων Υποδομής μας από την προηγούμενη σεζόν και σήμερα αναλαμβάνει το δύσκολο όσο και σημαντικό ρόλο της καθοδήγησης των Χρυσών Ακαδημιών μας στο δρόμο των επιτυχιών και της ανάδειξης νέων ταλέντων, που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της ΑΕΜ.
Το πλάνο λειτουργίας των ακαδημιών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Βλάχου

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Βλάχου. Ο γεννημένος στις 14/01/1965 έμπειρος κόουτς, έχει πλούσια θητεία στα ελληνικά παρκέ, καθώς έχει διατελέσει βοηθός του Ντούσαν 'Ιβκοβιτς στον Πανιώνιο από το 1994 έως το 1996 στην Α1 και του Αντρέα Ματσόν τη σεζόν 1999-2000 ξανά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Επίσης έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Μίλωνα (1997-99 & 2003-2005 στην Α2), στον ΟΦΗ (2000-2002 στη Β’ Εθνική), στον ‘Αλιμος (2005-2006 στην Α2) και στον Αμύντα (2006-2008 στη Β’ Εθνική).
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας μας αφού τη σεζόν 2014-15 είχε διαδεχθεί τον Μάριο Γούναρη στα μισά του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 3η θέση της Α2 Ανδρών ενώ έκατσε στον πάγκο και πέρυσι έως και την 5η αγωνιστική έχοντας 4 νίκες και μία ήττα.
Η διοικούσα επιτροπή καλωσορίζει στην ομάδα έναν άριστο επαγγελματία, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και έναν καλό συνεργάτη, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την πλήρη αγωνιστική λειτουργία του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Nέα διοίκηση στον Φωστήρα...Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ο Πανταζής Διονύσης.

Συνεδρίασε το ΔΣ του ΦΩΣΤΗΡΑ που εξελέγει από τις εκλογές των μελών του συλλόγου στις 13/7/2016.
Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εκλέχθηκε ο Διονύσης Πανταζής.

Αναλυτικά:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Πανταζής Διονύσης
Α” ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καζαντζής Σταμάτης
Β” ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζώνης Στέλιος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Χατζηχρήστος Ανδρέας
ΤΑΜΙΑΣ: Πετρίδης Πέτρος-Κωστόπουλος Βασίλης
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Πετρινώλης Γιώργος
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΥΛΙΚΟΥ: Χατζησπύρου Χρήστος
ΥΠ. ΓΗΠΕΔΟΥ: Πυρράκης Βασίλης
ΥΠ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Καράμπελας Στέλιος-Κωστόπουλος Βασίλης
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαρικλής Μανώλης
ΜΕΛΟΣ: Μπίκος Γιάννης
ΜΕΛΟΣ: Κοτσάνος Θράσος-Καραμπάς Γρηγόρης
Πηγή:http://fostiras-1926.blogspot.gr/2016/07/blog-post_22.html#more

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση.

Η οικογένεια της Α.Ε Μοσχάτου μετά τον χαμό του ανιψιού του ‘Α Αντιπροέδρου Καρδάρα Δημήτρη, σήμερα έχει την ατυχία να χάσει άλλο ένα νέο παιδί, τον ανιψιό, ενός δικού μας άνθρωπου του γενικού αρχηγού της ομάδας μας του Θανάση Βαβάκα .
Η οδύνη και η θλίψη είναι μεγάλη και για τους δυο δικούς μας ανθρώπους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει .
Η οικογένεια της ομάδας θα είναι δίπλα σας όχι μόνο στις χαρές που δίνει η ομάδα αλλά και στις δύσκολες σας στιγμές .
Σας ευχόμαστε ο θεός να σας δώσει δύναμη για να αντέξετε το βαρύ πόνο που σας έδωσε η απώλεια των δικών σας ανθρώπων.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Αήττητη τερμάτισε η Εθνική Ελλάδος (U20) στην Α’ Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά και το 82-61 επί της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Ελλάδα τερμάτισε την πορεία της στην Α’ Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στη Χαλκίδα αήττητη μετά και το 82-61 επί της Μεγάλης Βρετανίας.
Αποτέλεσμα που τη φέρνει αντιμέτωπη στα προημιτελικά της διοράνωσης με μία από τις καλύτερες ομάδες, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Η αναμέτρηση θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουλίου (18.45) και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.
Η ελληνική ομάδα προσπάθησε από την αρχή να ξεκαθαρίσει ποιος είναι το αφεντικό το παιχνιδιού. Πίεσε από την αρχή, έφτασε στο 17-3 (7’10’’) με τη Μ. Βρετανία όμως να δείχνει και αυτή με τη σειρά της πως δεν είχε καμία πρόθεση και διάθεση να αφήσει τον αγώνα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τους παίκτες του να φτάνουν στο +20 (37-17, 17’20’’) και στο +25 λίγο αργότερα (42-17, 18’50’’) με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να οδηγεί επιθετικά και την άμυνα να βρίσκεται στα γνωστά υψηλά της στάνταρ.
Το τρίτο δεκάλεπτο δεν είχε την ίδια εικόνα. Η Μεγάλη Βρετανία προσπάθησε, βρήκε ανοιχτά σουτ, αλλά δημιούργησε και δεύτερες ευκαιρίες μέσα από τα ριμπάουντ που μάζεψε 13 ριμπάουντ σε ένα δεκάλεπτο, είχαν 18 επιθετικά ριμπάουντ με τη συμπλήρωση των 30 λεπτών. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσουν τη δική τους μικρή μάχη (16-22) στη συγκεκριμένη περίοδο. Το 44-22, έγινε 46-36 (2-14), αλλά η ελληνική ομάδα επέστρεψε πιο δυναμικά για το τελευταίο κομμάτι του αγώνα.
Σταδιακά άρχισε να κερδίζει και πάλι έδαφος με τον Τσαλμπούρη να τροφοδοτείται σταθερά από τους συμπαίκτες του και τον Χαραλαμπόπουλο να οδηγεί και πάλι τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (75-54, 35’). Ο ίδιος διαμόρφωσε και το 80-54 (37’), πριν τον τραβήξει στον πάγκο ο ομοσπονδιακός προπονητής με το παιχνίδι να έχει πάρει το δρόμο του και την ελληνική ομάδα να έχει βρει το ρυθμό της ως το τελικό 82-61.
Διαιτητές: Λαβριναβίτσιους (Λιθουανία), Βοϊνοβιτς (Μαυροβούνιο), Αμπρόσοφ (Ουκρανία)
Δεκάλεπτα: 19-9, 44-22, 60-44, 82-61
Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 7 (6 α), Κώττας 4 (2κ), Κόνιαρης 2 (5 α), Τσαλμπούρης 14, Σκουλίδας 13, Σταμάτης 11, Χαραλαμπόπουλος 25 (8ρ, 2κ), Μουράτος 4, Λούντζης 2, Αντετοκούνμπο
Μ. Βρετανία (Κάπουλας): Ράσελ, Αρισόλ 2, Κάρεϊ 9, Γουίλιαμς 10, Ντανκ Ακοντό 12, Γκόρντον 3, Στιλ 3, Νουαγκμπόσο 2, Μάλκολμ 3, Λόουσον 10, Χάνσον-Γιανγκ, Ιντόγου 7
http://basket.gr/

Ανανέωσαν ο Θωμάς Ντάφλας και ο Γρηγόρης Βεζύρης στον Φωστήρα

Ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο του Φωστήρα βαδιζει στο σωστό δρόμο αφού η διοίκηση της ομάδας, μετά την έλευση του νέου προπονητή, έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που άνηκαν από πέρυσι στην ομάδα και βρίσκονται στη λίστα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου. Οι πρώτοι που πέρασαν το κατώφλι των γραφεία του “Φονέα” ήταν ο τερματοφύλακας, Γρηγόρης Βεζύρης και ο 22χρονος μέσος Θωμάς Ντάφλας που παρότι είχε αποχωρήσει πριν από μια εβδομάδα, τελικά πήρε την απόφαση να παραμείνει κάτοικος Ταύρου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Σε άλλα μέτωπα, ξεκίνησαν από χθες οι συζητήσεις με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
http://www.stoplekto.gr/

Ο ΑΓΣ Αρτεμις Κορυδαλλού συγχαίρει την Μοσχατιώτισσα βολλεϋμπολίστρια Φιλουμένη Σιμιτζή για τη μεταγραφή της στην ομάδα του Χαλανδρίου (Α2 Κατηγορία)

Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ συγχαίρει την Φιλουμένη Σιμιτζή για τη μεταγραφή της στην ομάδα του Χαλανδρίου και της εύχεται οτι καλύτερο στο άλμα που κάνει στην καριέρα της στην Α2 Εθνικη κατηγορία.

Η Φιλουμένη τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σαν πασαδόρος στις ομαδες Νεανιδων και Γυναικών της Αρτέμιδας και μετα την Λυδία Μερκούρη ανοίγει κι αυτή τα φτερά της για μεγαλύτερα σαλόνια.


Να έχεις υγεία και να προσπαθείς για το καλύτερο,ευχαριστούμε για την μεχρι τώρα συνεργασία μας!


Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ θα συνεχίσει να παράγει έργο και θα χαιρόμαστε να βλέπουμε αθλήτριες μας να ανεβαίνουν σταδιακά τις βαθμίδες του Ελληνικού Βολλει.


Tην Τρίτη 20/9 ξεκινάει το πρωτάθλημα ΄Β'ΕΣΚΑΝΑ Εφήβων...Πόλις Καλλιθέας -Ελευθερία Μοσχάτου την 1η αγωνιστική(Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων)


B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ
Α’ ΓΥΡΟΣ


1η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ

20/09/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0 0


2η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
27/09/2016 ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0


3η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
04/10/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0


4η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
11/10/2016 ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0


5η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
18/10/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0

6η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
25/10/2016 ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ0 0


7η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
1/11/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο.0


8η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
8/11/2016 ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0


9η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
15/11/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0


10η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
22/11/2016 ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0 


11η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
29/11/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 


Β’ ΓΥΡΟΣ


1η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
6/12/2016 ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0 0


2η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
13/12/2016 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0


3η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
20/12/2016 ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0


4η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
10/01/2017 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0


5η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
17/01/2017 ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 

6η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
24/01/2017 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
0 0


7η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
31/01/2017 ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

8η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
7/02/2017 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. 0 0


9η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
14/02/2017 ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0


10η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
21/02/2017 ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 0 0
ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0 0
ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ” ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. 0 0
ΚΛ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 

11η Αγωνιστική
Ημερομηνία Ώρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
28/02/2017 Δ.Α.Κ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ 0 0
ΚΛ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 0 0
ΚΛ. ΔΗΜ. ΓΛΥΦ. ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. 0 0
ΝΕΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡ. Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 0 0
ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ/ΕΡΜΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 0 0
ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤ. ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

This is wear M! handmade art.

This is wear M!   handmade art.
Σταχτοπούτα και Πεντάμορφη,οι φετινές στολές των παρουσιαστριών μας στο καρναβάλι του Μοσχάτου-Ταύρου ,με την επιμέλεια,την αγάπη και τη τρέλλα μας,φυσικα!!!

Δηλώσεις του Σπύρου Βελλινιάτη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος τον ανακάλυψε στα Σεπόλια.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή Πολύβιου Χαρερά στο εσωτερικό τουρνουα του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Κάτωνα και Αγγελόπουλου στην γιορτή των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Δηλώσεις Στέλιου Κλήμη υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών του Αίολου Ταύρου .

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Pages

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com