Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Απο 12 Αυγούστου....στα βάσανα

Σε λίγες ημέρες τα ...ψέματα τελειώνουν για τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού όπως και τα καλοκαιρινά μπάνια και  μπαίνουμε ήδη στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας.
Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έδωσε ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για τις 12 Αυγούστου , ημερομηνία που θα σημάνει την αφετηρία  της έναρξης της προετοιμασίας για τους "Κυανόλευκους"..
 Εν συνεχεία και μία εβδομάδα αργότερα, η ομάδα θα μεταβεί στην ορεινή Κορινθία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενώ θα διεξαχθούν και φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες...
 

Σε συμφωνία με τον Κώστα Ναζλίδη ήρθε ο Πολυκράτης

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη είναι σε θέση να ανακοινώσει ο Πολυκράτης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Ναζλίδη. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Νίκαιας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Δόξα Πειραιά. Ομάδα στην οποία συνυπήρξε με τον προπονητή του συλλόγου Γιάννη Καλαϊτζή και αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Ο Ναζλίδης αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Πολυκράτη και θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιάννη Καλαϊτζή, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και θα ανταποδώσω με την απόδοσή μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα Νίκαιας και την διοίκηση της ομάδας, όπως επίσης και την οικογένεια Παπαϊωάννου που έδωσε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και συνέβαλλε στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μετακίνησή μου στην ομάδα του Πολυκράτη»
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ κ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

https://www.facebook.com/groups/172122332872049/ 

Φεύγει από τα Σπάτα ο Θωμάς Ντάφλας για να δοκιμαστεί στην Νορβηγία

Ο Θωμάς Ντάφλας δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ όλες τις προηγούμενες μέρες. Και η αλήθεια είναι ότι άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ. Ο νεαρός μέσος  μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος του είπε ότι η ΑΕΚ είναι ικανοποιημένη από τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής, αλλά θα χρειαστούν ακόμα  δύο- τρεις μέρες δοκιμών. Μάλιστα του ξεκαθάρισε ότι κατά 70% θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Ο Ντάφλας εξήγησε στον «Λύμπε» όμως  ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, θα πρέπει να  αναχωρήσει για την Νορβηγία, αφού έχει πρόσκληση για να δοκιμαστεί από την Στρομγκόντσετ. Είναι μάλιστα κάτι που είχε ξεκαθαρίσει και ο μάνατζερ του παίκτη μιλώντας με την ΑΕΚ. Η Στρομγκόντσετ αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του Νορβηγικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω απο την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ.

 http://www.enwsi.gr/

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Mετακομίζουν απο το Μοσχάτο τα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής, με την οποία γνωστοποιεί την διακοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αλλά και των τηλεφώνων για λίγες ημέρες, λόγω μετακόμισης των γραφείων της. 
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μετακόμισης των γραφείων της Ένωσής μας, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη Μ. Μερκούρη, από Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 και για λίγες ημέρες θα είναι εκτός λειτουργίας τα τηλέφωνα και η ηλεκτρονική αλληλογραφία. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας. 
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κο Γιώργο Κογκαλίδη τηλ.:6945933950 και τον Γενικό Γραμματέα Κο Τάσο Νικολάκη τηλ.:6947776035».
 
 
 
 
 
 
 

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

VIDEO -Σαβιόλα: Τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντιός άσος στην κάμερα του OlympiacosTV: «Ήταν μία υποδοχή πολύ συγκινητική και όμορφη που δείχνει την αγάπη που έχει ο κόσμος για τους παίκτες. Ελπίζω κατά την διάρκεια της χρονιάς να μπορέσω να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη και να κάνουμε πάρα πολύ μεγάλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να κάνω την ομάδα μεγάλη στην Ευρώπη.

 περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο
http://www.enikos.gr/sports/162332,BINTEO-Saviola:_Timh_na_paizeis_ston_Oly.html 

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τον Κώσταντίνο Κόντο απέκτησε ο Πολυκράτης.

Καλωσοριζουμε ενα ακομα ποδοσφαιριστη, προκειται για τον 29χρονο επιθετικο Κοντο Κωσταντινο. Με την εμπειρια του αναμενεται να βοηθησει τα μεγιστα την ομαδα..
 https://www.facebook.com/groups/172122332872049/

Ξεκίνησαν τα έργα για την δημιουργία καινούργιου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου

Ευχόμαστε να τελειώσουν και αρκετά γρήγορα ώστε οι ποδοσφαιρικές  ομάδες της πόλης μας να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο (πηγαίνοντας πιθανώς σε άλλα γήπεδα) απο την αγωνιστική προετοιμασία τους η οποία στο βασικό της αρχικό στάδιο έχει  μεγάλη σημασία στην τελική αποδοσή των ομάδων κατά την αγωνιστική περίοδο.

ΕΠΣΠ: Η λίστα των αλλοδαπών που ανακλήθηκαν τα δελτία τους…

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι ύστερα από σχετικό έγγραφο που εστάλη από την Ε.Π.Ο. γνωρίζει

περισσότερα στο http://www.stoplekto.gr/%ce%b5%cf%80%cf%83%cf%80-%ce%b7-%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b4%ce%b1%cf%80%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bb%ce%ae%ce%b8/

Σταμάτης Καζαντζής:Oι συζητήσεις με τους βέλγους επενδυτές δεν θα επιρεάσουν την συμμετοχή του Φωστήρα στο πρωτάθλημα.


Oι συζητήσεις με τους βέλγους επενδυτές δεν θα επιρεάσουν την συμμετοχή του Φωστήρα στο πρωτάθλημα.
Κανονικά στην football leaguae θα συμμετάσχει  ο Φωστήρας σύμφωνα με τον Σταμάτη Καζαντζή.Ο πρόεδρος του Φωστήρα με δηλωσή του στο flnewes διευκρίνησε ότι είδη ο φάκελος έχει κατατεθεί είδη στην ΕΠΟ και ότι η συμμετοχή του "Φόνεα" στην Β Εθνική είναι δεδομένη.

περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο 
http://www.footballleaguenews.gr/themata/item/20613-%CF%86%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-football-league.html 

Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, με υποψήφιους επενδυτές για τον Φωστήρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την πρόσφατη συνάντηση της Δοίκησης του Φωστήρα με υποψήφιους επενδυτές, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Διοίκησης, βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας του Ταύρου για γνωρίσει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες του Συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Ο Δ ήμος Μοσχάτου – Ταύρου στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Φωστήρα και θα συνεχίσει να το πράττει, με σκοπό η ομάδα να γνωρίσει περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με το μέλλον της ομάδας και τις συνεργασίες που θα προκύψουν αφορά την ιοίκηση της ομάδας και μόνο.
Χρήσιμο θα ήταν, όταν αυτό θα είναι εφικτό, να υπάρξει από την Διοίκηση της ομάδας μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το τι σχεδιάζεται για το μέλλον του Φωστήρα, προκειμένου να ενημερωθεί το Δ ημοτικό Συμβούλιο, αλλά και οι δημότες – φίλαθλοι της
ιστορικής ομάδας».


Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

κ. Νίκοs Σιδηρόπουλοs για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Οδοντιατρική Εταιρεία “Sadent ΑΕΒΕ” ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων για την παροχή πλήρους οδοντιατρικού εξοπλισμού με σκοπό την
δημιουργία Οδοντιατρικής μονάδας στις μόνιμες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας & Περάματος και στον Δήμο Πειραιά.
«Στις Δομές θα παρέχεται πλήρης οδοντιατρική περίθαλψη από τον Εθελοντή Οδοντίατρο και Διευθυντή Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου κ. Νίκοs Σιδηρόπουλοs για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας
Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της  UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο θα αρχίσει να λειτουργεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου συγκεκριμένες ώρες από Εθελοντές Οδοντιάτρους.


περισσότερα στο
http://www.sportactive.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8120%3A-s-s-------&catid=123%3A2010-02-26-08-14-39&Itemid=171 

Τσεκάρει και Ντάφλα η ΑΕΚ

Τη δική του... μάχη προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ δίνει από σήμερα και ο 19χρονος (γεννημένος το 1994) Θωμάς Ντάφλας. Παίκτης που αγωνίζεται στο Μοσχάτο, είναι μέσος και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, μα κυρίως πίσω από τους επιθετικούς. 
Τεχνίτης ποδοσφαιριστής, με καλή ντρίμπλα και σωστή μεταβίβαση, "βλέπει" γήπεδο και θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να πείσει τον Δέλλα για την αξία του. 

http://www.aek365.com/a-279834/tsekarei-kai-ntafla-h-aek.htm#.Ue0BhKeXGZc.facebook 

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Μια ακομα σημαντικη προσθηκη για την ομαδα του Πολυκρατη .


Προκειται για τον 25χρονο Τερματοφυλακα Χρηστο Βορριση ,ο παικτης αγωνιζοταν περσι στον Ικαρο Καλλιθεας και αναμενεται να βοηθησει τα μεγιστα. Μαλιστα η τριαδα των τερματοφυλακων για φετος εκλεισε με την προωθηση στην Ανδρικη ομαδα του 17χρονου Γιωργου Τζανη. οποτε οι τερματοφυλακες για την σεζον 2013-2014 θα ειναι Ορφανιδης,Βορρισης,Τζανης....

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΧΡΗΣΤΟ....
https://www.facebook.com/groups/172122332872049/?hc_location=stream 

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Tην απόκτηση του 30χρονου επιθετικού μέσου Ζερίτη Δημήτρη ανακοινώνει ο Πολυκράτης.



Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Πανφαληρικό αποτελεί προσωπική 
επιλογή του τεχνικού Διευθυντή κ Γίωργου Ξυπολητά.
Καλώς όρισες Δημήτρη...
Φωτο μαζί με τον πρόεδρο κ Μιχαλαίνα.    

Φωστήρας σε νέα εποχή


Όλα δείχνουν ότι ο Φωστήρας θα καταλήξει στα χέρια του Βέλγου επενδυτή.
Όλο και πιο κοντά στην πώλησή του βρίσκεται ο  Φωστήρας.
Ο Βέλγος επενδυτής συναντήθηκε την τετάρτη (17-7) με την διοικούσα επιτροπή
και τον δήμαρχο και οι συζητήσεις 
έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι πολύ δύσκολα θα χαλάσει το deal.
Ακόμα και στο θέμα γηπέδου ο δήμαρχος δεν έφερε καμία αντίρρηση 
και γενικά οι τρεις πλευρές συμφώνησαν σε όλα.
Ο Βέλγος βρίσκεται στην Αθήνα,έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο 
και ξεκαθάρισε οτι είναι διατεθειμένος άμεσα να βάλει τα 500.000 ευρώ 
που απαιτούνται για την συμμετοχή της ομάδας στην football League.

FootballLeagueNews

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μία αποχώρηση-δύο ανανεώσεις στον Εθνικό.

Οι κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς και ο προγραμματισμός  βαίνει με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί  απο τον Πρόεδρο και τον προπονητή..


  Στο πλαίσιο αυτό, ο Εθνικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον  ποδοσφαιριστή Κώστα Ανδριόλα ,ενώ στην οικογένεια του συλλόγου θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά οι Γιάννης Χατζημαρινάκης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. 
 
 
Η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα ικανού τερματοφύλακα για τον οποίο ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες..
 
http://ethnikos-fc.blogspot.gr/

O Πολυκρατής καλωσορίζει τον Αντώνη Κουτσουράκη.

O Πολυκρατής καλωσορίζει τον Αντώνη Κουτσουράκη .

 Ο 29χρονος είναι το νέο απόκτημα του συλλόγου, αγωνίζεται στην άμυνα και πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Ικαρου Καλλιθέας.

 ( Στην φώτο με τον πρόεδρο Μιχαλακινα και τον Παν.Κεραμμίδα την ώρα της υπογραφής)




 https://www.facebook.com/groups/172122332872049/

Παραμένει στην Καστέλλα ο Μοσχατιώτης Λευτέρης Λαβιδόπουλος.

Κάτοικος Καστέλλας και του χρόνου ο Λαβιδόπουλος!

Κοινή πορεία θα ακολουθήσουν και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Λαβιδόπουλος και η Καστέλλα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αν και έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού, δεν έχασε την εμπιστοσύνη από τους διοικούντες και τον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Λαμπαδάριο. Άλλωστε, η αξία (όχι μόνο η ποδοσφαιρική) είναι αδιαμφισβήτητη για τον Λαβιδόπουλο, ενώ υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση και από τις δυο πλευρές.
 https://www.facebook.com/george.pavlidis1?hc_location=stream

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο Λευτέρης Ψυχουντάκης που διεκδικούσε ο Φωστήρας έκανε μεταγραφή στον Κισσαμικό.

Ο Κισσαμικός συνεχίζει δυναμικά την μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τον Βεστάκη απέκτησε την Πέμπτη (11/7) ακόμη ένα έμπειρο Χανιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 29χρονο στόπερ Λευτέρη Ψυχουντάκη που πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν με τον Α.Ο Χανιά στη Γ΄ Εθνική.
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:   
«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ψυχουντάκη. 
Το βιογραφικό του
Ημερομηνία γέννησης: 18 Μαΐου 1984
Θέση: Αμυντικός 
Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΕΑΡ και σαν βασικό στέλεχος των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης πήρε μετεγγραφή το 2000 στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά η πορεία του: 
2000-2003 Παναθηναϊκός (ακαδημίες)
2003-2004 Μαρκό (Γ' Εθνική) 8 συμμετοχές
2004-2005 Μαρκό (Γ' Εθνική) 20 συμμετοχές
2005-2006 Κορωπί (Πρωταθλητής Δ' Εθνικής-9ος όμιλος)
2006-2007 Κορωπί (Γ' Εθνική) 20 συμμετοχές
2007-2008 Δόξα Βύρωνα (Δ' Εθνική)
2008-2009 Νέος Αστέρας Ρεθύμνου (Γ' Εθνική) 20 συμμετοχές-1 γκολ
2009-2010 (α') Χαϊδάρι (Γ' Εθνική) 1 συμμετοχή
2009-2010 (β') Νέα Ιωνία (Δ' Εθνική)
2010-2011 Αίας Ταύρου (Δ' Εθνική)
2011-2012 Αίας Ταύρου (Δ' Εθνική)
2012-2013 Α.Ο. Χανιά (Football League 2-άνοδος) 18 συμμετοχές 
Μετά τις υπογραφές του συμβολαίου του ο Λευτέρης Ψυχουντάκης τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έρχομαι σε μία ομάδα που θεωρώ πολύ οργανωμένη και σωστή. Είδα από τις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο τον κ. Ροκάκη, τον αντιπρόεδρο τον κ. Ξηρουχάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από τη διοίκηση. Με θέληση και διάθεση από όλα τα παιδιά όλα θα πάνε καλά αναφορικά με τον στόχο που έχει η ομάδα».

διαβάστε προηγούμενο δημοσίευμα του blog μας.

Φωστήρας: Θέλει Ψυχουντάκη από τα Χανιά http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2013/06/blog-post_29.html 




 http://www.creteplus.gr/

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Χαιρετισμός ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά στην τελετή εγκαινίων κτιρίου ΑΣΑΕΔ

«Με μεγάλη χαρά, αποδέχτηκα την πρόσκληση να τελέσω τα εγκαίνια ενός έργου, που αποτελεί την αφετηρία μιας νέας αρχής για την ανάπτυξη και προώθηση του Στρατιωτικού αθλητισμού της Χώρας μας.
Σήμερα, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, πέραν του σκοπού και της αποστολής τους στην οποία είναι προσηλωμένες, οφείλουν να συμβάλουν στην ανάδειξη τόσο του στρατιωτικού, όσο και του Εθνικού αθλητισμού της χώρας μας, προβάλλοντας της διαχρονικές αξίες της ευγενούς άμιλλας, του ήθους και του υγιούς ανταγωνισμού.
Αξίες σαν αυτές που προάγει ο αθλητισμός αποτελούν εφόδια και για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που δίνουν τη δύναμη και το σθένος τους για να πετύχουν την αποστολή τους.

Άλλωστε η άθληση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Εκπαίδευσης στις Ένοπλες Δυνάμεις και η καλή φυσική κατάσταση του προσωπικού του, λειτουργεί ως πολλαπλασιαστικός παράγοντας αύξησης ισχύος και μαχητικότητας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξασφάλιση των προϋποθέσεων για τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης του προσωπικού του, μέσω του αρμόδιου φορέα αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).
Οι εγκαταστάσεις αυτές που παραδίδονται σήμερα σε χρήση, μέσα στην καρδιά του Ελληνικού Αθλητισμού στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και θα βοηθήσουν έτσι ώστε το ΑΣΑΕΔ να συνεχίζει να παράγει το σημαντικό του έργο.

Με συγκίνηση, αλλά και με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, εγκαινιάζω τις νέες εγκαταστάσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και εύχομαι αυτό το κτίριο, να είναι η απαρχή επιτυχιών που θα μας κάνουν υπερήφανους, με τη Σημαία μας να κυματίζει στους αιθέρες του Παγκόσμιου αθλητισμού.
Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω συγχαρητήρια στους αθλητές που διακρίθηκαν και σε όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων».

http://www.mod.gr/el/enimerosi/anakoinosis-typou/6902-xairetismos-anyetha-gennimata-stin-teleti-egainion-ktiriou-asaed.html 

Η πρώτη κίνηση διάδοσης και προώθησης της επιτραπέζιας αντισφαίρησης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο.


Με δύο  εκδηλώσεις κλείνει ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τις κινήσεις διάδοσης 
και προώθησης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης 
γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε χτές απόγευμα 
στις 19.30 στην πλατεία Δημαρχείου Μοσχάτου(δείτε φώτο) 

Τοποθετήθηκαν  δύο τραπέζια και με το σύνθημα «πινγκ πονγκ να παίξεις 
και να μάθεις» νεαροί αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου 
και οι προπονητές τους (Αρης Τσακίρου,Αρσενιάδης Αλέξης ) παρουσίασαν  
βασικά στοιχεία του αθλήματος. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου-Ταύρου Σπύρος Σακελλαρίου
Η επόμενη δραστηριότητα για την προβολή του πινγκ πονγκ  θα πραγματοποιηθεί
 το Σάββατο στο AthensHart,  Από τις 11.00 έως τις 20.00 θα υπάρχει δράση 
για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού καταστήματος σε τρία τραπέζια. 


Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια για την περαιτέρω προβολή 
του πινγκ πονγκ στην Μοσχάτο&Ταύρο δεν σταματάει εδώ αλλά   
θα συνεχιστεί στους ίδιους και σε άλλους χώρους από τον Σεπτέμβριο 
με την έναρξη της σχολικής σεζόν.  

Το Αιγάλεω απόκτησε τον Νίκο Στάμο απο τον Φωστήρα.

Τον Νίκο Στάμου προσέθεσε στη μηχανή του το Αιγάλεω, ανακοινώνοντας την απόκτησή του.
Ο 25χρονος μέσος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Φωστήρα, ενώ έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Πανιώνιο. Πλέον θα αγωνίζεται στο «Σίτι», υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Στάμο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών και έχει επίδειξη, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μακρά θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο χαρισματικός επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον ΑΟ Τρικάλων. 
Επόμενος σταθμός για το Νίκο Στάμο ήταν ο Άγιος Δημήτριος ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακό και Πανναξιακό. 
Την περσινή σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής άνηκε στο δυναμικό του Φωστήρα με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Football League 2».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-8os-Omilos/item/330010-Aigaleo-Symfonia-me-Niko-Stamo 

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΣΚΑΝΑ:Η κλήρωση της Α΄ ανδρών 2013-14.Τήν πρώτη αγωνιστική ( 7/10/13) η Ελευθερία Μοσχάτου παίζει εκτός έδρας με τον Α.Σ ΠΕΡΑ


 Η κλήρωση της Α΄ ανδρών 2013-14
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


07/10/13 1 η Αγωνιστική 27/01/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
ΠΕΡΑ ΑΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ
"Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

14/10/13 2 η Αγωνιστική 03/02/14
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ ΠΕΡΑ ΑΣ
Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.
"ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ."Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.

21/10/13 3 η Αγωνιστική 10/02/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ
ΠΕΡΑ ΑΣ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.
ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

04/11/13 4 η Αγωνιστική17/02/14
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ
Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
"ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ. ΠΕΡΑ ΑΣ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ. "Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

11/11/13 5η Αγωνιστική 24/02/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.
ΠΕΡΑ ΑΣ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.
"Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ

18/11/13 6 η Αγωνιστική10/03/14
"ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ. ΠΕΡΑ ΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 

25/11/13 7 η Αγωνιστική 17/03/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.
ΠΕΡΑ ΑΣ ΕΝΩΣΗ Ν ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. "Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ

02/12/13 8 η Αγωνιστική 24/03/14
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
"Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. ΠΕΡΑ ΑΣ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
"ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ

09/12/13 9 η Αγωνιστική 31/03/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ "Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.
ΠΕΡΑ ΑΣ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.

16/12/13 10 η Αγωνιστική 07/04/14
"Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΑ ΑΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ. -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ
"ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ

23/12/13 11 η Αγωνιστική 14/04/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΑ ΑΣ
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ "Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  -ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.
Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

13/01/14 12 η Αγωνιστική 28/04/14
ΠΕΡΑ ΑΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ
Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
"Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.  -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 
ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ. Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.

20/01/14 13 η Αγωνιστική 05/05/14
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΠΕΡΑ ΑΣ
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ "Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ.
Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓ
"ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.

Πήρε τον Καλδέλη ο Αστέρας Βάρης

Τον 21χρονο τερματοφύλακα, Κώστα Καλδέλη, απέκτησε η ομάδα της Βάρης, ενισχύοντας έτσι την πρώτη τριάδα των πορτιέρο της.
Η ανακοίνωση του Αστέρα Βάρης αναφέρει:
«Ο Κώστας Καλδέλης είναι αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα τερματοφυλάκων του Αστέρα Βάρης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό σε u20 και σε Καβάλα ,Φωστήρα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πριν 2 χρόνια φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής νέων Ελλάδος. Καλή επιτυχία».


 http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-9os-Omilos/item/329334-Asteras-Baris-Enishysi-me-Kaldeli



Πρεμιέρα με το δεξί με Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε με 79-73 της Σερβίας στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν.

Το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα βρέθηκε στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο πίσω με διψήφιες διαφορές, αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα με τον νέο άσο των Μπακς να έχει 14 πόντους (4/6 βολές, 2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 9 εκ των οποίων στο τέταρτο δεκάλεπτο, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ, 1 τάπα και 6 κερδισμένα φάουλ. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Γιάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης κι Λευτέρης Μποχωρίδης με 18, 17 και 16 πόντους.

Την Πέμπτη στις 14:30 η ελληνική ομάδα αναμετράται με τη Γερμανία, που μέχρι τώρα έχει μία νίκη (επί της Γεωργίας με 89-75) και μία ήττα (από τη Λιθουανία 74-62).

Δεκάλεπτα: 16-20, 38-35, 54-59, 79-73.

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Μποχωρίδης 16, Λαρεντζάκης 17, Παπαπέτρου 18, Αντετοκούνμπο 14, Καραμαλέγκος 1, Σλαφτσάκης 2, Μελισσαράτος 2, Αγραβάνης 9, Καμπερίδης, Μήτσιαλος.


http://www.zougla.gr/sports/mpasket/article/premiera-me-to-deksi-me-antetokounmpo 



Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Συνένωση περιμέναμε ανακατάταξη προέκυψε.

 Μέσα πέσαμε στην προβλεψή μας οτι η Ελευθερία Μοσχάτου ότι θα αγωνιστεί  την φετινή χρονιά στην Α' ΕΣΚΑΝΑ όταν πριν περίπου απο δεκαπέντε ημέρες γράψαμε στα παραλειπόμενα του blog μας <<Ευχάριστα νέα ακούσαμε για την Ελευθερία Μοσχάτου ότι θα αγωνιστεί την επόμενη sesson στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, διότι θα συνενωθούν πολύ σύντομα δύο ομάδες της Α' ΕΣΚΑΝΑ με αποτέλεσμα η Ελευθερία Μοσχάτου ώς τέταρτη στην Βαθμολογία της ΄Β ΕΣΚΑΝΑ θα είναι αυτή η ομάδα που ανέβει κατηγορία.....Για να δούμε τελικά θα είναι αληθινή η είδηση!>>

Αλλά συνένωση ομάδων περιμέναμε ανακατάταξη κατηγοριών μας  προέκυψε.

Η Ελευθερία Μοσχάτου  θα αγωνίζεται στην στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, ύστερα απο τις χθεσινές ανακατατάξεις των κατηγοριών και την δημιουργία δύο ομίλων στην Β Εθνική όπου στον όμιλο του Νότου θα βρίσκεται ο Εθνικός. Την θέση του Εθνικού στον 1ο Ομιλο του Νότου της Γ' Εθνικής θα πάρει ο Ικαρος Νέας Σμύρνης που τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑΝΑ την σεζόν 2012-2013.Την θέση του Ικαρου Νέας Σμύρνης στην Ά ΕΣΚΑΝΑ θα πάρει η Ελευθερία Μοσχάτου η οποία τερμάτΙσε τέταρτη στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΝΑ την σεζόν 2012-2013.

Ανανέωσε ο Λύγκος με τον Εθνικό

Στην ομάδα μας θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ο Μανώλης Λύγκος μετά απο ραντεβού που είχε με τον Πρόεδρο του συλλόγου, κύριο Αλέξη Αγγελόπουλο.


Κανείς στον Εθνικό δεν  είχε κρύψει  ότι πρωταρχικός στόχος  της διοίκησης ήταν η  ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανώλη Λύγκο, που την περασμένη  χρονιά κέρδισε άπαντες στην  ομάδα  με την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστή, την αγωνιστικότητα και το πάθος του. 
 
Παρότι  ήταν και είναι πολυτέλεια για την  κατηγορία, στο καθοριστικό ραντεβού  με τον Πρόεδρο βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο έμπειρος επιθετικός θα  φοράει την «Κυανόλευκη» και την επόμενη χρονιά..
Αξίζει να σημειωθεί ότι  απέρριψε προτάσεις ομάδων από  Football League  και  Γ Εθνική ,γεγονός που  αποδεικνύει τη δυναμική του  Εθνικού ,αλλά και την θέληση του ποδοσφαιριστή  να παραμείνει στο  σύλλογο..
  Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα.. 
 

40άρης, ελεύθερος και... περιζήτητος!



Πλησιάζει τα 40 αλλά στην περίπτωσή του αυτό δεν λέει και πολλά... Ο Ηλίας Κάμπας λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Φωστήρα έμεινε ελεύθερος, το νέο μαθεύτηκε στην ποδοσφαιρική πιάτσα και ο αειθαλής σέντερ φορ (20 συμμετοχές πέρυσι με την ομάδα του Ταύρου) γίνεται για ένα ακόμη καλοκαίρι περιζήτητος!

Οι δυο γειτονικές ομάδες Πεύκη και Κηφισιά είναι οι πρώτες που χτύπησαν την πόρτα του Κάμπα, ο οποίος αξιολογεί τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, έχοντας πάντα και την ανοικτή πόρτα της ομάδας της καρδιάς του, του Ηλυσιακού. Αλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήταν το ιδανικό να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζωγράφου στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.


 ΠΗΓΗ
 mms://sentrafm.live24.gr

Άλλες 5 μεταγραφές για την ομάδα μας ολοκληρώθηκαν για τον Λέων Μοσχάτου.

 
Αποκτήθηκαν οι :

Γκίκας Θανάσης και Κομνηνός Γιώργος από τον Χαραυγιακό, ετών 30+ και οι δύο, και ο μικρός Καραγιαννίδης Γιάννης του 1994 από την Δραπετσώνα.

Επίσης παραμένουν στην ομάδα μας ο Ραπανάκης Γιώργος και ο Σαράντης Κόλλιας ως δανεικοί.

Ευχόμαστε στους νέους και παλιούς Λέοντες καλή μπασκετική χρονιά!
 
 https://www.facebook.com/marinaofpiraeus?hc_location=stream

Στον Άγιαξ Ταύρου ο Καρίτζης

Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη δεν άργησε να βρει ο Τάσος Καρίτζης μετά την αποχώρηση.....

Περισσότερα στο
http://www.stoplekto.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%be-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b6%ce%b7%cf%82/

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Από τη… Δράμα στον Φονέα ο Σάμιος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «livesport» ο Αθανάσιος Σάμιος εφόσον πουλήσει τη Δόξα Δράμας είναι έτοιμος να αγοράσει τον Φωστήρα. Σας παραθέτουμε μάλιστα το σχετικό άρθρο αυτούσιο. «Ο Θανάσης Σάμιος το έχει πάρει απόφαση. Πουλάει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας και βρίσκονται πιο κοντά στο dealαπό ποτέ. Οι αδερφοί Στεργιάδη ίσως είναι η μόνη του ευκαιρία να απεμπλακεί από τους μαυραετούς, καθώς το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πόλη δεν είναι το καλύτερο δυνατό. 
Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για το μέλλον της δραμινής ομάδας και δεν αποκλείεται ο Πειραιώτης εφοπλιστής να αποχωρήσει τελικά. Ωστόσο, ο Σάμιος είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στη FootballLeague! Όχι από άλλο πόστο (ο ίδιος έχει δηλώσει στρατιώτης της Δόξας και ότι θέλει να προσφέρει ακόμα κι αν πουλήσει), αλλά ως ιδιοκτήτης άλλης ΠΑΕ. Το σενάριο που κυκλοφορεί τελευταίο και το οποίο έχει βάση, θέλει τον ιδιοκτήτη των μαυραετών να βλέπει προς… Ταύρο μεριά και να ενδιαφέρεται για το Φωστήρα! 
Η κατάσταση στο Φονέα δεν είναι η καλύτερη δυνατή διοικητικά. Έτσι ο Σάμιος θέλει να αδράξει την ευκαιρία και να εμπλακεί στην ομάδα του Ταύρου, η οποία είναι δίπλα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν γίνεται να ελέγχει τις καταστάσεις στη Δράμα, ενώ βρίσκεται συνέχεια στον Πειραιά, όποτε οι κιτρινόμαυροι του δίνουν την ευκαιρία να μείνει στο ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης του Φωστήρα».

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο
http://dramagoal.gr

Ανέβηκαν στην Β΄ Εθνικός, Ελευθερούπολη και Ηρακλής Κοζάνης

Σε δύο ομίλους των 14 ομάδων χωρίστηκε η Β΄Εθνική. Από τις ανακατατάξεις προκύπτει άνοδος για Εθνικό, Ελευθερούπολη και Ηρακλή Κοζάνης.
Στον όμιλο του Βορρά θα βρίσκονται Ελευθερούπολη και Ηρακλής Κοζάνης ενώ θα θα παίξει εκεί και το Αιγάλεω. 
Στον όμιλο του Νότου θα βρίσκεται ο Εθνικός. Την θέση του Εθνικού στον 2ο Ομιλο του Ντότου θα πάρει ο Ικαρος Νέας Σμύρνης που τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑΝΑ την σεζόν 2012-2013 ενω η νέα αγωνιστική περίδος θα βρει στην Γ΄Εθνική την Καστοριά και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

http://www.superbasket.gr/#rotating_headlines_3 

Όταν το αθλητικό ρεπορτάζ γίνεται...το μεροκάματο του τρόμου ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έπαθε η...αμέριμνη ρεπόρτερ του FOX NEWS, Amy Campbell η οποία έπαιρνε συνέντευξη από παίκτη του ράγκμπι κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ξαφνικά......
ένας παίκτης έπεσε με ορμή πάνω της επιχειρώντας να πιάσει την μπάλα, σε αυτό το παράξενο άθλημα που καταλαβαίνουν μόνο οι Αμερικάνοι...






http://www.eglimatikotita.gr/

Γυμναστής ο Σμπώκος

Νέος γυμναστής για τον Ολυμπιακό, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Μανόλη Σμπώκου. Ο Σμπώκος βρισκόταν στην ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα, αλλά από τη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, ενημέρωσε την πρώην πλέον ομάδα του πως δεν θα προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του εκεί.
Αφορμή για αυτή την αλλαγή στάθηκε ένας τραυματισμός του Χρήστου Μουρίκη, ο οποίος όπως είπε, τον εμπόδιζε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Έτσι οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Σμπώκο που θεωρείται κορυφή στο είδος του, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και εργοφυσιολόγος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλες ομάδες, ενώ παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής στίβου.


http://www.gavros.gr/article/56682/gymnasths-o-smpwkos/ 

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΕΣΚΑΝΑ:Η κλήρωση της Γ΄ ανδρών 2013-14.Τήν πρώτη αγωνιστική ( 4/10/13) ο Λέων Μοσχάτου παίζει εντός έδρας με τον Γ Σ Πήγασο Κορυδαλού.




Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

4/10/13 1 η Αγωνιστική 17/01/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ -ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΑΤΑΥΛΑ
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ "ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ
ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

11/10/13 2 η Αγωνιστική 24/01/14
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΣ ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.- ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
. ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"

18/10/13 3 η Αγωνιστική 31/01/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ

25/10/13 4 η Αγωνιστική 07/02/14
ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ 0
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ- ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.
ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ

1/11/13 5 η Αγωνιστική 14/02/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ -"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.

8/11/13 6 η Αγωνιστική 21/02/14
"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ0
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ
ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.

15/11/13 7 η Αγωνιστική 07/03/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ -ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ "ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ
ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ

22/11/13 8 η Αγωνιστική 14/03/14
ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.
Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ
"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.

29/11/13 9 η Αγωνιστική 21/03/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ 0
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. "ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ

6/12/13 10 η Αγωνιστική 28/03/14
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ 0
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ- ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ
ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.
Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.
"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ

13/12/13 11 η Αγωνιστική 04/04/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ -ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. "ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

20/12/13 12 η Αγωνιστική 11/04/14
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ 0
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΑΣ ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΑΤΑΥΛΑ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ.
ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ
Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ

10/01/14 13 η Αγωνιστική25/04/14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. Α.Σ.ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔ. ΓΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
"ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ" ΑΟΣ ΑΟ ΒΑΡΗΣ"ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad