Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Φιλική νίκη για την Ελευθερία Μοσχάτου επι του Νικηφόρου Αγίας Βαρβάρας με 54-50

Φιλικό αγώνα έδωσε η Ελευθερία Μοσχάτου πριν από λίγο στο κκλειστό της Μιαούλη με τον Νικηφόρο Αγίας Βαρβάρας  ομάδα που αγωνίζεται στην Β κατηγορία της ΕΣΚΑ.Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ΄στην σημερινή αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ δεν αγωνίστηκε διότι  είχε ρεπό.
Όμως για την καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία της  προτίμησε να κάνει αυτό τον φιλικό αγώνα όπου ο προπονητής της ομάδας Κακαλιάς δοκίμασε και αρκετούς νεαρούς παίκτες όπου έβγαλε και αρκετά  χρήσιμα  συμπεράσματα.

Το αγώνα κέρδισε η Ελευθερία Μοσχάτου με 54-50
Τα δεκάλεπτα(15-14,28-22,42-40,54-50)

Στην φιλοξενούμενη ομάδα  προπονητής είναι ο Πέτρος Καρβούνης παλιός παίκτης της Ελευθερίας Μοσχάτου αλλά και προπέρσινος προπονητής της Ελευθερίας όταν η ομάδα μας αγωνίζονταν στην Α ΕΣΚΑΝΑ.  

Η Ελευθερία την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας   τον Προφήτη Ηλία.

Ακαδημίες Φωστήρα:Aγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σαββατοκύριακου 2&3/3

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Εφηβικό δοκιμάζεται στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το Παιδικό παίζει την Κυριακή εντός έδρας για το Eleon με την Ένωση Απόλλων-Ακράτητος. 
Το Παμπαιδικό εκτός έδρας το Σάββατο με τον ΠΑΣ Ιλίου. Δύο παιχνίδια για την Ακαδημία Ι. Το Σάββατο για την πρώτη αγωνιστική των play off του Θουκιδίδειου εντός έδρας με την Ακαδημία Καραταϊδη και την Κυριακή ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η Ακαδημία ΙΙΙ για το Eleon με τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή στο Allou.

http://www.fostiras-academies.gr/index.html 

Α'ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ:Eχασε ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου με 1-3 απο την καλή ομάδα της ΑΕ Ρέντη.

Τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά τον σημερινό αγώνα στο κλειστό της παραλίας με αντίπαλο ομάδα της ΑΕ Ρέντη.Από το πρώτο σετ φάνηκαν οι αμυντικές αδυναμίες της ομάδας με το που έκαναν λάθη κυρίως στην πρώτη υποδοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να γίνει το 0-8 και να φέρει αρκετό εκνευρισμό.Στην συνέχεια το σετ κύλησε φυσιολογικά(5-13,8-18,12-22) με την υπεροχή της ομάδας του Ρέντη και τελικά το πήρε με 14-25.
Στο δεύτερο σετ παρότι δεν ξεκίνησε και πάλι καλά η ομάδα μας 0-3,3-6 στην συνέχεια αντέδρασε περνώντας μπροστά στο σκόρ με το 10-8 και έγινε μία ωραία μονομαχία μεχρι το τέλος του σετ το ποιά ομάδα να καταφέρει να το κερδίσει,τελικά επικράτησε και πάλι η ομάδα του Ρέντη με 21-25.
Ομως στο τρίτο σετ ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου μπήκε ακόμη ποιό δυνατά και αποφασισμένα όπου απο την αρχή προηγήθηκε με 4-2,8-5,14-10 αλλά στην πορεία αδράνησε με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά και πάλι  η ΑΕ Ρέντη με 19-20 αλλά στο τέλος η ομάδα μας δείχνοντας δυναμισμό  κατάφερε να πάρει το τρίτο σετ με 25-20 με τις  ιδιαίτερα καλές τελικές προσπάθειες της Ιωάννας Βασιλοπούλου.
Στο τέταρτο σετ ενώ ξεκίνησε πολύ καλά και μπόρεσε να προηγηθεί με 3-1,5-2,8-5 δείχνοντας ικανή να πάρει το σετ αυτό και να πάει το παιχνίδι στο "ται μπρεικ' τελικά φάνηκαν τα σημάδια της κούρασης  με αποτέλεσμα να γίνει το 12-12,14-14,  15-20 και το τελικό 16-25.
Η ομάδα μας σήμερα προσπάθησε να κάνει το καλύτερο αλλά η ομάδα του Ρέντη έδειξε οτι υπερήχε και δίκαια πήρε και την νίκη.  

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας  την ομάδα της ΑΓΟΓ Ευριάλης στο γήπεδο του Αγίου Τρύφωνα. 




Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Γ' Εθνική(Νότιος όμιλος): Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Μανούρας Δ. (Τρικάλων)




Γ' Εθνική
Νότιος όμιλος - 15η αγωνιστική
Κυριακή 3/3 - 15:00



ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσηφίδης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ:Γκαβέρας, Μπαντζιόπουλος (Αθηνών)
4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Στεργίου (Λέσβου)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κόλλιας (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζώης (Αργολίδας), Τσιμίκος (Αχαϊας)
4ος: Μακρυπόδης (Αχαϊας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ:Ρώσση (Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΓΛΥΦΑΔΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοκμότος (Ρεθύμνου), Δημόπουλος (Δ. Αττικής)
4ος: Τσαγκαράκης (Ρεθύμνου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φάνος (Ευβοίας)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Μανούρας Δ. (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ:Κωνστάντιος (Ευβοίας), Μανούρας Ν. (Τρικάλων)
4ος: Μάγειρας (Ευβοίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μαχαίρας (Χίου)

ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΧΑΝΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπάζογλου (Α. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος (Α. Αττικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δρανδάκης (Λασιθίου)


Σημείωση: α) Η ομάδα ΤΑΠ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, δεν αγωνίζεται (ρεπό).
               β) Ο αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ -ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.


http://www.mikriliga.com

Match report: Αιξωνή vs Λέων Μοσχάτου 51-61

Πολύτιμο διπλό πήρε ο Λέων Μοσχάτου μέσα στην έδρα της Αιξωνής με την ομάδα μας να 

πρωταγωνιστεί στο παρκέ.

 

Το 1ο δεκάλεπτο η ομάδα μπήκε δυνατά χωρίς να αφήσει περιθώρια για πειραματισμούς. Με τη διαφορά να φτάνει και τους 12 πόντους, το 10λεπτο έκλεισε με 10-13.

 

Η ίδια σταθερή πορεία συνεχίστηκε και στο 2ο δεκάλεπτο με την Αιξωνή να προσπαθεί να μειώσει, αλλά τον Λέων να κρατά βραχεία κεφαλή. Σκορ ημιχρόνου 19-23.

 

Στο 3ο δεκάλεπτο με πολύ καλή άμυνα η ομάδα μας αύξησε και άλλο τη διαφορά βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Σκορ 10-15.

 

Προσπάθεια ανάκαμψης έκανε η Αιξωνή στο 4ο δεκάλεπτο που κέρδισε υπερβολικά κατά τη γνώμη μας φάουλ, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μπει στο παιχνίδι. Τελικό σκορ 51-61.

 

MVP του αγώνα ο Βουλάς ο οποίος με την εκπληκτική του άμυνα καθήλωσε βασικούς παίκτες της Αιξωνής, δίνοντας ευκαιρίες για αντεπίθεση στην ομάδα μας.

 

 

Αιξωνή (Ρουμελιώτης): Τρανούδης 2, Πετρονικολός 3, Ζαίρης, Καννελόπουλος, Κάππος, Γουλανδρής 3, Μπαρζούκας 14, Χανδρινός 6, Μαρινάκης, Γαρμπής 23, Ισχυρόπουλος, Ζουλούμης

 

Λέων Μοσχάτου (Πούγγουρας) : Πανταζίδης, Γκαφάαρ 13, Παναγιωτόπουλος, Μάλτας, Φελλάς 9 (1), Δημάκης 3, Βουλάς 3, Βασιλάκος 21 (1), Αλβέρτης, Αλεξίου 4 (1), Ραπανάκης 8, Κουρδούτης

 

Δεκάλεπτα : 10-13, 9-10, 10-15, 22-23

 

Ημίχρονο : 19-23-Τελικό : 51-61

περισσότερα στο




Τα βρήκαν για τον τελικό κυπέλλου της Ενωσης Πειραιώς.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26.2.2013 οργανωτική σύσκεψη για θέματα που αφορούν τον Τελικό αγώνα Κυπέλλου Πειραιά ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1923-ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ της 23.2.2013 στο γήπεδο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι εκπρόσωποι του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1923 κ.κ. ΑΛ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Λ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μ.ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ, ΑΝΤ.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ και οι εκπρόσωποι του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ κ.κ. Σ.ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ, Κ.ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ, ΣΠ.ΜΑΡΙΟΛΗΣ, ΔΗΜ.ΚΑΡΔΑΡΑΣ.
Από την Ε.Π.Σ.Π. παρόντες ήταν οι κ.κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ, ΚΩΝ. ΧΟΛΕΒΑΣ, ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ, ΚΩΝ.ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
Παρών επίσης και ο κ. ΚΩΝ.ΣΑΒΒΑΣ.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στον καταμερισμό των θυρών και των θέσεων εισόδου των δυο φιναλίστ, καθώς και το θέμα των εισιτηρίων, των προσκλήσεων και ότι γενικά αφορά την προσέλευση και εύρυθμη παρουσία στην γιορτή του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Πειραιά της 23.3.2013.
Επίσης συζητήθηκε ότι άλλο θέμα απαιτείται για την προσέλευση των ομάδων και το τελετουργικό μέρος της όλης διεξαγωγής του Τελικού αγώνα Κυπέλλου.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα εκδώσει έγκαιρα επίσημη ενημερωτική ανακοίνωση για όλα τα ανωτέρω.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΣΠ-Την Πέμπτη 28.2.2013 και ώρα 18.00 η συνάντηση – συζήτηση με θέμα: «Αντιμετώπιση φαινομένων που γεννούν βία στις διοργανώσεις μας και η συμβολή όλων μας για την εξάλειψη τους»



H Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι η συνάντηση – συζήτηση με τους εκπροσώπους όλων των  Κατηγοριών των σωματείων με θέμα: «Αντιμετώπιση φαινομένων που γεννούν βία στις διοργανώσεις μας και η συμβολή όλων μας για την εξάλειψη τους» θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την  Πέμπτη 28.2.2013 και ώρα 18.00 αντί την Τετάρτη 27.2.2013.
Στη συγκέντρωση – συζήτηση καλούνται ο Πρόεδρος, ο Γεν.Γραμματέας και ο προπονητής του κάθε σωματείου μας, καθώς και οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών τους.
Καλεσμένοι επίσης είναι οι Παρατηρητές αγώνων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.


Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

http://www.epspeiraia.com/news_detail.php?id=289

Ανακοίνωση-απάντηση του Δ.Σ. της Οδηγήτριας

Ανακοίνωση με την οποία απαντάνε σε αυτή που προηγήθηκε από τους διοικούντες του Μοσχάτου, εξέδωσαν οι ιθύνοντες της Οδηγήτριας. Αν και αρχικά αναφέρονται σε κάποια συμβάντα της αναμέτρησης του πρώτου γύρου, το «ύφος» της ανακοίνωσης ουσιαστικά ρίχνει… γέφυρες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η Οδηγήτρια είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθεια που γίνεται από τους «πράσινους» ενώ εύχονται μεταξύ άλλων καλή συνέχεια και καλή δύναμη στην ομάδα του Μοσχάτου.
"Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ υποχρεώνεται να απαντήσει στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, που εξεδόθη ύστερα από την μεταξύ τους αναμέτρηση της Κυριακής, 24/02.
Προφανώς έχει ξεχαστεί η ανοίκεια συμπεριφορά μεγάλης μερίδας φιλάθλων κατά τον αγώνα του 1ου γύρου προς αθλητές μας και προς φίλους του Συλλόγου μας, όταν και κινδύνευσαν να δαρθούν, κάτι που απεφεύχθη με την συνδρομή των ίδιων των διοικούντων της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, αλλά και διότι με την εκφοβιστική αυτή τακτική ήλθε η νίκη στις βαθιές καθυστερήσεις του αγώνα.
Αντιθέτως, ο Σύλλογός μας φιλοξένησε την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ κυριολεκτικά. Θεωρήσαμε τον συγκεκριμένο αγώνα γιορτή, γι’ αυτό και προσκαλέσαμε τις ακαδημίες μας και τις οικογένειές τους. Δεν υπήρξαν ύβρεις ή προσβλητικές συμπεριφορές και αυτό είναι το ήθος που επιδεικνύουμε γενικότερα. Οι αντίπαλοί μας, αποστολή, παράγοντες, φίλαθλοι, προσήλθαν και αποχώρησαν σαν γηπεδούχοι.
Ο αγώνας διεξήχθη ενώπιον μελών της Ένωσης και της Διαιτησίας, δημοσιογράφων και πλήθους φιλάθλων. Όλοι, ένεκα τούτου, έχουν προσωπική άποψη και εικόνα. Μετά το πέρας της αναμέτρησης και κατά την αποχώρησή τους οι αθλητές αλληλοχαιρετήθηκαν. Το φύλλο αγώνος είναι λευκό από κάθε άποψη. Επρόκειτο απλά για μία δυναμική αναμέτρηση και από τις δύο πλευρές, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τελευταίο λεπτό. Γι' αυτό εξ άλλου και το αυθόρμητο χειροκρότημα από το κοινό με την λήξη του αγώνα. Τέτοιοι αγώνες αποτελούν διαφήμιση για το ερασιτεχνικό άθλημα που διακονούμε και από αυτούς επιδιώκεται να αυξηθεί η προσέλευση των φιλάθλων και ιδίως η προσέλκυση των νέων.
Δεν αντιλαμβανόμαστε, κατόπιν αυτού, τον λόγο που πρέπει να απαξιώνεται η προσπάθεια των αθλητών και να δημιουργούνται προηγούμενα. Σύλλογοι του διαμετρήματος της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ δεν πρέπει να ενοχλούνται που κάποια Σωματεία προσπαθούν – με τις μικρές τους δυνάμεις - να γίνουν και να νοιώθουν ανταγωνιστικά. Αυτό σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει το άθλημα στο σύνολό του.
Εμείς, σαν Σύλλογος, σεβόμαστε και είναι τιμή μας να κοιτάμε στα μάτια Σωματεία σαν την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Προδήλως, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Γι’ αυτό, θεωρώντας ότι είμαστε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που γίνεται και δεδομένης της μακρόχρονης φιλικής μας σχέσης, ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη, που είναι απαραίτητη σε όλους μας στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.
Τέλος, προσπαθώντας να σταθούμε στο ύψος της ιστορίας του Συλλόγου μας, έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι η επίδειξη αγωνιστικότητας δεν είναι επιλεκτική, αλλά με σοβαρότητα προς το άθλημα και ισοβαρώς προς όλους τους αντιπάλους".

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Α.Π.Ο ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

Την ανακοινωση της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου μπορείτε να την διαβάσετε στο
 http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5003:2013-02-25-07-02-43&catid=1:latest-news

Δ Ανδρών EΣΚΑΝΑ :Σήμαντική νίκη εκτός έδρας για τον Λέοντα Μοσχάτου επι της Αιξωνής Γλυφάδας με 51-61

Δ Ανδρών  : 19η αγωνιστική 

Αποτελέσματα
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 47-60
ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 72-58
ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 55-65
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 59-58
ΑΙΞΩΝΗ  ΓΛΥΦ - ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 51-61

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ 69-58



Βαθμολογία


1              ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ            29            16            13            3              962          829
2              ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ                          28            16            12            4              1059        993
3              ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ                26            16            10            6              892          818
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4              ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                 24            14            10            4              793          700
5              ΑΙΞΩΝΗ  ΓΛΥΦ                       24            16            8              8              959          953
6              ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ          23            14            9              5              784          770
7              ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ                            23             16            7              9              928          950
8              ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ                          23            16            7              9              888          873
9              ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ      22            15            7              8              896          861
10            ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ                      21            15            6              9              892          885
11            ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ                          20            16            4              12            860          948
12            ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ                      16            16            0              16            669          1002
Η επόμενη αγωνιστική (3-4 Μαρτίου):  03/03/13 14.00 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ  ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ 03/03/13 12.00 ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  ΑΙΞΩΝΗ  ΓΛΥΦ 04/03/13 21.30 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ  04/03/13 22.00 ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ 
04/03/13 20.45 ΚΑΜΙΝΙΩΝ         ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛ.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ 04/03/13 21.15 ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΝΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ


http://eskana.blogspot.gr/2013/02/19_25.html 

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε πρίν απο λίγο ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαίμαχων Μοσχάτου και των Παλαίμαχων Πανιωνίου στο γήπεδο του Μοσχάτου με τελικό νικητή την ομάδα του Πανιωνίου με 3-5.

Μία πολύ όμορφη αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στο γήπεδο του Μοσχάτου μεταξύ των παλαιμάχων του Μοσχάτου και του Πανιωνίου.Αγωνίστηκαν παλιοί ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας που είχαν διπρέψει στην εποχή τους.Προηγήθηκαν οι  απονομές  των Μανίκα,Εμβολιάδη,Κουτρόπουλου και Ναλιτζή. 
Αγωνιστικά έπαιξαν δύο ημίχρονα διάρκειας 35 λεπτών όπου το πρώτο τελείωσε με 1-1 με γκόλ του Ναλιτζή και Σαββίδη.Στην επανάληψη είχαμε περισσότερα γκόλ οπου έκλεισε με νίκη του Πανιωνίου με 3-5.Τα γκόλ έβαλαν για το Μοσχάτο οι Τζιθριώτης και Σιώκοςγια τον Πανιώνιο οι Τσουκλίδης,Μπέλλοςκαι Κομπόγιωργας.  

ΔΕΊΤΕ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (VIDEO) ΟΔΗΓΉΤΡΙΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ 2-0

Αγιαξ Ταύρου-Τράχωνες 1-2


Σπουδαία νίκη πήραν οι Τράχωνες στον Ταύρο επί του Αγιαξ και πλασαρίστηκαν στην προνομιούχο επτάδα του ομίλου. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στον αγώνα ο Μαστραντώνης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως οι 'ερυθρόλευκοι'... απάντησαν στο 37', με τον Χαλίλι να φέρνει το ματς στα ίσια. Οι 'μπλε' έφτασαν στη νίκη με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαπαλίδης και χαρακτήρισαν 'ανύπαρκτο' οι γηπεδούχοι. Διαιτητής ήταν ο Καπόγλης (Ανατολικής Αττικής). 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Τσαϊλάκης, Πατέλης, Ματζιούρας, Θεοφάνους, Παπαδάλκης, Σωτηρόπουλος, Σπανάκος (81' Μακρής), Κατσούλας, Καρανδρος, Χτενάς, Χαλίλι


ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης (15' λ. τρ. Ελευθεριάδης), Δρακοντίδης (64' Γαβριηλίδης), Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Μπανιάς (46' Σαπαλίδης), Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Τουγουντζόγλου.


http://www.periferiako.com 

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

-ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΕ 1-4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.-ΕΡΜΗΣ ΚΟΡ.

Θύμιος Γεωργούλης (προπονητής Φωστήρα): «Ήταν σπουδαία νίκη.

Θύμιος Γεωργούλης (προπονητής Φωστήρα): «Ήταν σπουδαία νίκη. Θέλουμε το απόλυτο στον Ταύρο μέχρι το τέλος για να βρεθούμε στη Β’ Εθνική. 
Η φάση του πέναλτι και της αποβολής του Παλλα σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή». 

http://www.mikriliga.com 

΄Δ ΕΘΝΙΚΗ 9ος Ομιλος:Hττα εντός έδρας για τον Αγιαξ Ταύρου με 1-2 απο τους Τράχωνες.Αποτελέσματα.Βαθμολογία


Αποτελέσματα

Ηλυσιακός-Αιγάλεω
0-2
Πεύκη-Κηφισιά
3-0
ΠΑΟ Ρουφ-Ιάσων
0-1
Αιολικός-Νέα Ιωνία
0-1
Αγιαξ Ταύρου-Τράχωνες
1-2

Βαθμολογία

ΘέσηΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΣύνολοΕντόςΕκτός
N-I-HΓκολN-I-HΓκολN-I-HΓκολ
1Κηφισιά163511-2-324-137-1-017-24-1-37-11
2Αιγάλεω153411-1-328-106-1-015-45-0-313-6
3Ιάσων15289-1-527-176-0-115-33-1-412-14
4Ηλυσιακός16289-1-627-206-0-217-73-1-410-13
5Νέα Ιωνία16278-3-518-146-1-214-72-2-34-7
6Πεύκη16268-2-623-176-1-115-62-1-58-11
7Τράχωνες15237-2-630-275-0-216-72-2-414-20
8Περιστέρι15216-3-626-223-3-215-93-0-411-13
9Αιολικός15124-0-1114-312-0-49-152-0-75-16
10Αγιαξ Ταύρου1572-1-129-301-1-64-141-0-65-16
11ΠΑΟ Ρουφ1431-0-137-321-0-75-170-0-62-15

http://www.periferiako.com

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΩΣΤΗΡΑ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 23 & 24/2

Πέντε νίκες και μία ήττα το Σάββατο 23/2. Νίκη για το αναγεννημένο Παμπαιδικό εκτός έδρας με τον Εθνικό και τελικό σκορ 2-3. Η Ακαδημία Ι στο Θουκιδίδειο κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου στην προτελευταία αγωνιστική, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-3 του Κρόνου Αιγάλεω (δείτε παρακάτω το video). Η Ακαδημία ΙΙ για το Soccerstar κέρδισε με 3-1 τον Πανθησειακό. Η Ακαδημία ΙΙΙ νίκησε τον Πανιώνιο με 8-2 και τα Junior II την ομάδα του Κεραμεικού με 7-3. 
Αντίθετα το Εφηβικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο Καλαμάκι από τον Απόλλωνα Αθηνών με 2-3. Την Κυριακή 24/2  νέα νίκη για το Παμπαιδικό με 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά. Ισοπαλία 1-1 η Ακαδημία ΙΙΙ με τον Ίκαρο, νέα νίκη για τα Junior I 9-3 τον ΟΣΦΠ 2 και ήττα για τα Projunior με 3-1 από την Αναγέννηση Μοσχάτου. Λεπτομέρειες στις σελίδες των ομάδων.

http://www.fostiras-academies.gr/index.html 


Α ΕΣΚΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Μεγάλη νίκη για την Ελευθερία Μοσχάτου επι του Φοίνικα με 51-44

Μεγάλη νίκη για την Ελευθερία ειδικά με τον τρόπο που τελικά ήρθε. Η ομάδα μας που είχε για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός της Εξουζίδου, ενώ αγωνιζόταν με την Κακλέα από ίωση. Ο Φοίνικας πήρε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα με την Ελευθερία να ακολουθεί με δυσκολία, καθώς ειδικά στην 2η περίοδο ήταν πολύ άστοχη στα ελεύθερα σουτ . 
Ένα από τα βασικά προβλήματα ήταν η εντυπωσιακή κυριαρχία του Φοίνικα  στα ριμπάουντ  και στα δύο καλάθια, με 11 ! περισσότερα ριμπάουντ. 
Το πρόβλημα αυτό αντεστράφη εντελώς στο β μέρος με τα ριμπάουντ να ισοφαρίζονται  στο τέλος, ενώ η άμυνα της Ελευθερίας έκλεισε  τους διαδρόμους καθώς μόνο η Ελένη  Βράκα απειλούσε έως την 3η ενώ στην 4ηο Φοίνικας πέτυχε μόνο2 βολές. Οι δύο ομάδες με διαφορά ενός πόντου , με πολύ δυνατές άμυνες, χωρίς σκορ εκατέρωθεν για 3 λεπτά περίπου. Τελικά η Ελευθερία πέρασε μπροστά με έναν πόντο 44-43. Αν την περασμένη Κυριακή ο Φοίνικας έχασε τον αγώνα από την νεανίδα Γουλουμή του Προφήτη Ηλία, τώρα ήταν η σειρά της μιας από τις δύο νεανίδές μας που έπαιξαν στον αγώνα. Συγκεκριμένα από επιθετικό ριμπάουντ της Λορένας Γιαπαλάκη, η Τζίνα Μάνου με ένα τρίποντο μαχαιριά έδωσε περίπου την χαριστική βολή, ανεβάζοντας τη διαφορά στους 4 πόντους με μια επίθεση να απομένει. Το σκορ έκλεισε με εύστοχες βολές  που αναγκαζόταν γρήγορα να μας στείλει ο Φοίνικας μετά τις τελευταίες άστοχες  επιθέσεις του.
Πολύ καλό παιχνίδια από την Κωνσταντίνου. Η Κακλέα του β μέρους , ήταν εξαιρετική όπως επίσης εξαιρετικές οι,  Λορένα Γιαπαλάκη που έκανε πολλή δουλεία στις ρακέτες και η Τζίνα Μάνου. Σημαντική βοήθεια και από την Τρύφωνα.
Από τον Φοίνικα, η πρό τριετίας πρώτη σκόρερ της ομάδας μας ( νεανίδα τότε ! και 2η σκόρερ του πρωταθλήματος) Ελένη Βράκα για 3 περιόδους  ήταν ασταμάτητη
 
Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   51 - 44  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ                
  ( 13 -16  , 21 -30 , 38-42 , 51-44 )  
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Τσαραπατσάνης Σωτήρης / Παπαναστασίου Γιάννης) : Κακλέα Αναστασία 13( 2 τριπ.),  Πατέλη  Νικολέττα  ,  Κοκκίνη Ελένη 2 , Γιαπαλάκη Φωτεινή - Λορένα 6 , Τρύφωνα Νάντια  6 , Κωνσταντίνου Γεωργία © 15( 1 τριπ.),   Καλάγια  Εντόνα 2  , Mάνου  Τζίνα 7( 1 τριπ.), (  δεν έπαιξαν οι :  Καζαρά Χρυσάνθη  , Χόντο Κων/να   ,  Mήτρου Στέλλα  , Θωμοπούλου Βασιλική  )
( ο7/ο9  77,8 % , 16/44  36,4 %  , ο4/15   26,7%- αμ. ριμπ 28 + επ. ριμπ 13 : συν. 41 – ασίστ :   9  -κλεψ : 12, λάθη :   ο )
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π. ( Σουλιώτης / Μονδερά) : Κομνηνού 8 , Λιβανού Μαρία 2 , Τουρνατζή Ευαγγελία  5, Μανουρά Χαρά 4 , Μούλτση Κατερίνα © 6( 2 τριπ.), Ζαχαροπούλου Ελπίδα 3 , Καρανάσιου Σοφία , Βράκα  Ελένη 16 , (  δεν έπαιξαν οι : Δαριώτη  , Παπακωνσταντίνου Μαριάννα , Ζεβαχιργιάν Ελίζα , Παίδα )  
( ο4/ο7  57,1 % , 17/42  40,5 %  , ο2/18   11,1%- αμ. ριμπ 27 + επ. ριμπ 15 : συν. 42 – ασίστ : 10  -κλεψ :  8, λάθη :   2 )
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου που πλέον διεκδικείται το πρωτάθλημα :
ΑΟΝΑ            35-44    Δάφνη
Π. Φάληρο     46-37    Ατρόμητος Π.   
Προφ. Ηλίας   63-40    Μανδραϊκός 

Κατάταξη
Ομάδες                    νίκες-ήττες
 
Π. Φάληρο            7-1
Φοίνικας Π.          6-2
ΑΟΝΑ                    5-3
Δάφνη Αγ. Δημ.   5-3
Ελευθερία Μ.        4-4
Ατρόμητος Π.        2-6
Προφήτης Ηλίας   3-5
Μανδραϊκός           0-8
Οι 4 πρώτοι θα παίξουν πλέϊ οφ για τον πρωταθλητή
 
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad