Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Επιστρέφει στους Ικαρους ο Γιάννης Παπαχρήστος ο αθλητής που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τρικαλινού μπάσκετ.




Ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τρικαλινου μπάσκετ, θα επιστρέψει στην πόλη για λογαριασμό των Ικάρων.
Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαχρήστο, τον δυναμικό φόργουορντ που εξαιτίας της πολύ καλής σχέσης που έχει με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα αλλά και της σιγουριάς που προσφέρουν οι Ίκαροι, συμφώνησε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Ο Γιάννης έχει ύψος 1,92μ και αποτελεί παίκτη πρώτης γραμμής που έχει διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Έχει αγωνιστεί 122 φορές στην Α1 πετυχαίνοντας 428 πόντους και μαζεύοντας 390 ριμπάουντ φορώντας τις φανέλες των ΠΑΟΚ, ΓΣ Λάρισας, ΑΣ Τρίκαλα και Ολύμπια Λάρισας.
Μετρά επίσης εννέα χρόνια στην Α2 με Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, Πιερικό, ΑΣ Τρίκαλα και Α.Ε.Λ ενώ έχει φορέσει την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας και των Φαρσάλων.
Πρόκειται για παίκτη που αντέχει στην πίεση πρωταθλητισμού καθώς έχει δύο ανόδους στην Α2 και δύο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Οι ικανότητές του θα γίνουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Κώστα Σδράκα ενώ η εμπειρία του θα αποτελέσει οδηγό για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές των Ικάρων που θα στελεχώσου το ρόστερ στη φετινή σεζόν.
Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad