Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Aνανεώσεις και μεταγραφές για την Ελευθερία Μοσχάτου.



Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 2020-2021
Η Ελευθερία Μοσχάτου ανακοινώνει ότι με βάση τον προγραμματισμό της για το επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ανδρών και πάντα με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει, για υγιή, ανιδιοτελή αθλητισμό ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους εξής καλαθοσφαιριστές:
Τους Αρχηγούς
Δημήτρη Παυλιά -Γιάννη Γιαμπάνη και Θοδωρή Δέλιο
και τους Γιάννη Κιούση, Διονύση Ζανέλι, Παναγιώτη Νικολαΐδη, Ζάχο Κρεμαστούλη, Μάριο Παλουκάκο, Γιώργο Κολοφώτη.
Επίσης με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις του Συλλόγου ενός δικού μας παιδιού, του Αλέξανδρου Ζαρκαδούλα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα ανωτέρω παιδιά είναι Μοσχατιώτες και αποτελούν «προϊόν» της σκληρής και επίπονης δουλειάς, που γίνεται στις ακαδημίες μας όλα αυτά τα χρόνια..
Επίσης, με χαρά ανακοινώνουμε την προώθηση στην 1η ομάδα του παίδα Γιώργου Μποφίλιου καθώς επίσης και την προώθηση 3-4 εφήβων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.
Η Ελευθερία Μοσχάτου στην 1η της παρουσία στις Εθνικές Ανδρικές κατηγορίες στην ιστορία της, έχει την τιμή να καλωσορίσει στην ομάδα τους:
Νικόλαο Μανιάτη (28 χρ. Από Εθνικό Πειραιώς)
Emmanuel Godwin (20χρ. από ΕΦΑΟΖ)

Μιχάλη Παπαγεωργίου. (21 χρ. Λεχ.Κορινθου)
Στους αθλητές μας, στο προπονητικό staff και στους αγαπημένους μας φιλάθλους ευχόμαστε «καλή χρονιά» με υγεία και γιατί όχι παρόμοιες με τις περσινές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad