Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Εσπερίδες Καλλιθέας:Επανεκκίνηση προπονήσεων για μεγάλες και μικρές

Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ομάδα στην Ελλάδα οι Εσπερίδες Καλλιθέας,  επανεκκίνησε  σήμερα τις προπονήσεις σε γυναίκες και υποδομές τηρώντας πλήρως τα υγεινομικά πρωτόκολλα που έβαλε η κυβέρνηση . Την Τετάρτη 11 Μαρτίου είχαν διακοπεί οι προπονήσεις λόγω κορωνοϊού και σήμερα  Πέμπτη 21 Μαίου 70 μέρες μετά ξαναμπήκαμε δειλά δειλά σε προπονητικούς ρυθμούς , με την βοήθεια του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας  που απολύμανε τις εγκαταστάσεις και παρακολουθεί με συνεργάτες του το πλάνο μας .

Σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ομάδας και τις απαραίτητες βεβαιώσεις,  τα γυμναστήρια ζωντάνεψαν , οι κοπέλες μας μεγάλες στις γυναίκες και πιτσιρίκες στις υποδομές έκαναν το πρώτο βήμα . Ο σύλλογος παραμένει μία από τις κορυφαίες αθλητικές δυνάμεις στην χώρα και φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να λυγίσει έστω και με ένα αόρατο εχθρό που με μια αναγκαστική απραξία ,  φυλάκισε προσωρινά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας .

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας , στους προπονητές και τους παράγοντες που απέδειξαν ότι η επόμενη σελίδα της αθλητικής προοπτικής , είναι έτοιμη να γραφτεί στο βιβλίο του συλλόγου και είμαστε υπερήφανοι για όλες και όλους ακόμη και για  τις νέες επιβάτες μικρές μεγάλες που θα ανέβουν στο  τρένο μας !!!


https://www.esperidesbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad