Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Duke 2020: «Χρυσές» οι Μαξιμιρ και ΑΕΚ!!! Η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, οι απονομές των μεταλλίων στους κορυφαίους και η τιμή στη μνήμη και το έργο του Γιώργου Σαΐτη…


Ένα τετραήμερο γεμάτο χάντμπολ, μοναδικές αθλητικές στιγμές και πολλά γκολ μας επεφύλαξαν οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά “Duke 2020”
Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα (30/12) με τη διεξαγωγή των τελικών και τις απονομές και όλοι οι συμμετέχοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2021.
Το «Duke 2020» ήταν ένα τουρνουά διαφορετικό από τα υπόλοιπα οκτώ που έχουν διοργανωθεί. Διεξήχθη στη μνήμη ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ενός προπονητή, ενός εργάτη του χάντμπολ που για περισσότερα από 30 χρόνια υπηρέτησε πιστά το άθλημα και από τα «χέρια» του πέρασαν γενιές και γενιές αθλητών.
Ο λόγος για τον Γιώργο Σαΐτη που «έσβησε» ξαφνικά τον περασμένο Νοέμβριο σκορπώντας απέραντη θλίψη στις τάξεις προπονητών, αθλητών και παραγόντων.
Η «οικογένεια» του Δούκα αποτίοντας φόρο τιμής αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα αγωνιστικό τετραήμερο μνήμης ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του Γιώργου.
περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad