Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Την Κυριακή 29 /12 ενας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) μεταξύ του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας και των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας και των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου & ώρα 6:00 μ.μ. στο Κλειστό γυμναστήριο Βούλας.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας "Πάσα στην Ευχή...Καλάθι στη Ζωή" έχει ως στόχο την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) όπου μεγάλος νικητής αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη, η ζωή και η ελπίδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση αυτή θα αγωνιστούν ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών, Βασίλης Γκούμας, Ντέιβιντ Στεργάκος, Τάκης Κορωναίος θα έχουν στη διάθεση τους βετεράνους παίκτες του Μπάσκετ: Τσαρτσαρής, Βούκτσεβιτς, Παπανικολάου, Σιγάλας, Γκαγκαλούδης, Μπουντούρης, Γλυνιαδάκης, Σιούτης, Κόμματος κ.α. απέναντι στα «δικά μας παιδιά», Παπαπέτρου, Μόρφη, Πολιτόπουλο, Πετς, Ματσάγγο, Παναγιωτίδη, Σκουλούδη, Φιλίππου Α., Δενδρινό, Κυριλή με προπονητή τον Περικλή Ταυρόπουλο.
Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας με αυτή την πρωτοβουλία, δείχνει, για ακόμη μία φορά, έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο και την ανάγκη του να συνεισφέρει στις προσπάθειες ενός οργανισμού που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Αν, λοιπόν, θέλετε να προσφέρετε και να γίνετε μέλος αυτού του “αγώνα” για ζωή, ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας με χαρά προσκαλεί εσάς, τους φίλους και τις οικογένειες σας στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός!
https://www.facebook.com/proteasvoulas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad