Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Στο ντέρμπι του 5ου ομίλου Φωστήρα και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 {video)

Από όλα είχε ο αγώνας ανάμεσα στον Φωστήρα και στην Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 σε ματς που είχε εκτός από τα γκολ, ένα γεμάτο γήπεδο, πάθος, αποβολές και ότι άλλο τραβά η όρεξη σου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στούπη στο 37′, με τον “Φονέα” να έχει απάντηση στο 60′ με τον Μπερνιδάκη. Οι Καλλιθεώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Μαρουκάκη στο 74′, όμως έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 82′ με την δεύτερη κίτρινη του Μακρυγιάννη. Ο Φωστήρας, λυτρώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κουλούρη να διαμορφώνει το τελικό 2-2
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ Χατζηεμμανουήλ, Καλλιμούκος (Κουλούρης), Πανάκης, Μπιμπισίδης, Αλεξίου, Μαρίνου, Πίσσας, Αργκιλέσι (Ασημάκης), Μπερνιδάκης, Ηλιάδης, Παληγεώργος (Πετριτάι).
ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (81΄ Μουρελάτος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας (69΄ Καλτσάς), Βασιλειάδης (61΄ Καλημέρης), Μακρυγιάννης, Μαρουκάκης.
πηγή https://abola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad