Κυριακή 21 Απριλίου 2019

To Mοσχάτο πανηγύρισε την ανοδό του στην Γ' Εθνική μετά απο πολλά χρόνια.(video)

To Mοσχάτο μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Α' πειραιώς
(β ομιλος) πανηγύρισε την  ανοδό του στην Γ' Εθνική μετά απο πολλά χρόνια.
Αφού νίκησε με 5-0 την Ενωση Περάματος και προηγείται  4 βαθμούς του βασικού του αντίπαλου Καραβά.


Από δυο τέρματα σημείωσαν οι Βινίσιους ( 20’, 58’) Νιζάμης( 46’, 61΄) ενώ  το σκορ έκλεισε ο Χατζάκης στο 82’.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μουρελάτος, Σπανός, Φιαμέγκος( 69’ Ξενιτόπουλος). Φαναρίτης, Σιδηρόπουλος( 58΄Δρυμούσης) , Νιζάμης( 71’ Βοϊδονικόλας), Χατζάκης, Μπόλης, Βινίσιους, Στούπης( 67’ Σόσαρι)

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Δρίβας, Νάζαρης , Ζαχαρόγλου, Ιατρού, Κουτσογιαννόπουλος, Αναγνωστάκης, Θεοδώρου( 61’ Ντέμα) Τάνκας, Ζόνγκα, Αντωνίου( 73’ Μελάς Σ.) Μπένα .



Ανδρέας Ευθυμίου
Μια σπουδαία μέρα για το Μοσχάτο και την αθλητική κοινότητα της πόλης, αφού η Α.Ε. Μοσχάτου FC πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ' Εθνική σαν πρωταθλήτρια Πειραιά, κερδίζοντας με 5-0 το Πέραμα! Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, τους παίχτες και το προπονητικό τιμ που εργάστηκαν όλοι σκληρά γι' αυτή την επιτυχία. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα και σε όλες τις ομάδες της πόλης. Έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα για την αντικατάσταση των εξεδρών του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση της ομάδας και τον έφορο της, Διονύση Φαναρίτη, για την απονομή τιμητικής πλακέτας σε μένα, αλλά και στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού της πόλης, Γιώργο Φελλά, για την συμπαράστασή μας στην ομάδα και εν γένει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad