Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

A' EΣΚΑΝΑ Εφήβων: Eντυπωσιακός ο Ολυμπιακός που νίκησε τον Ικαρο Καλλιθέας με 38-79. Δύσκολα επικράτησε ο Πρωτέας Βούλας του Πανιωνίου με 56-60.


Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός που νίκησε μέσα στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως τον Ικαρο Καλλιθέας με 38-79. Η ομάδα του κ.Τσαλδάρη παίζοντας χωρίς απουσίες επέβαλε τον  δικό της ρυθμό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού όπου τελικά πήρε την νίκη που την κρατάει πρώτη μαζί με τον Πρωτέα Βούλας στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας από την αντίπαλη ομάδα το πλεονέκτημα αφού την κέρδισε με περισσότερους πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός σήμερα κυρίως  με τους Ποκουσεύσκι,Τσουμάνη,Κολοβέρο,Οικονόμου,Ζευγαρά  να παίζουν μαζί έδειξαν οτι δύσκολα θα τους ξεφύγει και το φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ αλλά και θύμισαν την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων που σίγουρα κατά την γνώμη μας μπορούν να το επαναλάβουν.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:14-14,9-21,10-23,5-21



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad