Ατυχή η Θύελλα Μοσχάτου που ηττήθηκε στις καθυστερήσεις (94') απο την Χαραυγή στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της α' κατηγορίας πειραιά.


Η Θύελλα Μοσχάτου παρότι στάθηκε πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν άντεξε την πίεση της πρωτοπόρου Χαραυγής και στις καθυστερήσεις (στο 94') ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Ηλιόπουλου.

Η ομάδα του Νικολόπουλου ήταν πάρα πολύ καλή έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ,παρόλο αυτά σε ένα ισοδύναμο παιχνίδι ηττήθηκε λίγο πριν την λήξη του αγώνα πολύ άδικα έχοντας την τύχη όχι με το μέρος της.


Κρατάμε ότι η προσπάθεια των παιδιών της Θύελλας Μοσχάτου ήταν αξιόλογη υπερέβαλαν όλοι  τον εαυτό τους ,έπαιξαν αρκετά καλά σε όλες τις γραμμές τους, που σίγουρα η τύχη θα είναι μαζί τους κάποια άλλη στιγμή .ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Χριστοδούλου, Τούρλος, Μιφτάρι, Ζιούπα( 98’ Πρελασάι), Αβανίδης( 63’ Ομεράι) Γρούνης ( 84’ Καρβούνης, Ηλιόπουλος, Πεκόφ

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Χουλιάρας, Ναρλιάν, Βερεσόγλου, Κωνσταντάκος( 75’ Κούτρης) , Εφέντη , Νταής, Σέχου( 89΄ Νίκας) Παππάς Ν., Νικολόπουλος , Παππάς Γ.( 57΄ Μάρκος )

Δεν υπάρχουν σχόλια

.


Από το Blogger.