Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

To Mοσχάτο σε εκπληκτική φόρμα συνέτριψε με 0-5 την Κύπρο Κορυδαλλού ..Δύο γκόλ ο Σαπαλίδης..(VIDEO)


Το Μοσχάτο παίζοντας εκπληκτικά καλά από την αρχή του αγώνα με την Κύπρο Κοευδαλλού οπου στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 0-3 (με γκολ του Ξενιτοπουλου στο 19' του Σαπαλίδη στο 25' και του .Σπανου στο 44') (είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες) τελικά βάζοντας και άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο( με πέναλτι του Χατζάκη στο 60' και με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σαπαλίδη στο 80') πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 0-5 και παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία του δεύτερου ομίλου της Α' Πειραιώς.


ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ντέντες, Κάππος, Παγώνης (74’Χοτζάι), Καζιάνης, Μπάρκας, Καριντζαΐδης, Σαφράς (64’ Τσελέπης), Νάνος, Ιωάννου (55’ Καμπούρης), Τοπίκογλου (83’Κιουρέτης), Γκορόγιας.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μουρελάτος, Ξενιτόπουλος (55’ Σοσάρι), Φιαμέγκος (65’ Φαναρίτης), Στεφανής, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης (46’ Μπόλης), Χατζάκης, Σαπαλίδης, Στούπης, Σπανός (65’ Ντούνιας).




Kυπρός Κορυδαλλού _Μοσχάτο 0_3 Στο α΄ ημίχρονο με γκολ του Ξενιτοπουλου.Σαπαλιδη.Σπανου με δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες




Κύπρος Κορυδαλλού _Μοσχάτο 0_5 ...Β' ημίχρονο




Κύπρος Κορυδαλλού _Μοσχάτο 0_5 ...Δηλώσεις Κούστα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad