Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Eύκολη επικράτηση του Φωστήρα επι του Ρούφ με 0-3.

Επικράτησε ο Φωστήρας στο ντέρμπι του Ρουφ.
Η πιο έμπειρη ομάδα του Ταύρου έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Ρουφ επικρατώντας με 0-3 της Αούστρια η οποία πάλεψε στο ματς και είχε ευκαιρίες, έτσι έδωσε συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχει. Το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο 45λεπτο κίολας. Τα γκολ σημείωσαν οι Σίμωσης, Μαρανού και Ηλιάδης.
Οι γηπεδούχοι ξεκινήσαν πιο δυνατά με τον Τεττέη να απειλεί από καλό σημείο αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟ Ρουφ να ανοίξει το σκορ.. Στο 13ο λεπτό ο Μπένας έκανε πέναλτι και ο Σίμωσης, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 27′ μετά από προσωική ενέργεια ο Ηλιάδης επιχείρησε ένα πλασέ λίγο έξω από τη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα…έτσι έγινε το 0-2 για τον Φονέα.
Ο ΠΑΟ Ρουφ προσπάθησε να αντιδράσει με δύο καλές φάσεις στο 34′ και το 36′ με τον Κολοβό και τον Ζευκιλή να βρίσκουν απέναντι τους τον γκολκίπερ του Φωστήρα αλλά να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες.
Σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Μαρανού διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινό πλασέ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι τόσο στο σκορ, όσο και στην εικόνα του παιχνιδιού. Η Αούστρια πίεζε να ξαναμπεί στο ματς με τους ταυριώτες όμως να κλείνουν καλά τους χώρους και με αυτό το τρόπο μα διαφυλάσσουν το αποτέλεσμα και να παίρνουν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως έντονη ήταν η παρουσία των φιλάθλων και των δύο συλλόγων στις κερκίδες του γηπέδου. Το γήπεδο του Ρουφ γέμισε από φιλάθλους του ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν το τοπικό ντέρμπι. Συγκεκριμένα, πάνω από 1000 άτομα είδαν από κοντά τον αγώνα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Μητροφάνη.
ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Κουσάνας): Κουνάδης, Τύρπος, Μπένας, Χατζηγιαννακός (Ζαχαρόπουλος 56′), Τσινιάς, Καρυπίδης (Κολοβός 26′), Θαναηλάκης (Κότσικος 72′) , Κόλιος, Ζευκιλής, Τεττέη, Χίος (Χατζηαθανασίου 54′).

Φωστήρας Αθηνών (Θύμιος Γεωργούλης): Τζαφάι, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Γούλας (Παπαδόπουλος 88′), Μπένας, Πανάκης, Ηλιάδης (Νάστος 85′) Πίσσας (Αλεξίου 66′), Σίμωσης, Μαρανού, Ασημάκης (Τασιούδης 79′).
https://www.fotisnewsmatch.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad