Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Επιστολή διαμαρτυρίας της Αναγέννησης Μοσχάτου για το ματς με την Δραπετσώνα.

Επιστολή διαμαρτυρίας
Στο σημερινό αγώνα της Αναγέννησης Μοσχάτου με την ομάδα της Δραπετσώνας γίναμε μάρτυρες πρωτοφανούς διαιτητικής σφαγής για την ομάδα μας. Αν και ως διοίκηση είχαμε τις υποψίες και ζητήσαμε την αλλαγή του συγκεκριμένου διαιτητή του κ. Γεωργόπουλου από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, δεν εισακουστήκαμε από τους αρμόδιους και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με το χειρότερο τρόπο. 
Πέναλτι «αλλά Παπουτσέλη» με το σκορ 0-0 και πρώτη κίτρινη στο παίχτη της Αναγέννησης για να δικαιολογήσει την απόφασή του. Στον ίδιο παίκτη μας λίγα λεπτά αργότερα και σε τριπλό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου το οποίο δε σφυρίζεται, δίνεται στη συνέχεια δεύτερη κίτρινη στον παίκτη που είναι πεσμένος στο έδαφος από το τριπλό φάουλ για φάουλ που κάνει. 
Παίζοντας έτσι για σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τη βοήθεια του επόπτη Παγουρτζή που δεν είδε ότι το πέναλτι ήταν έξω από την περιοχή, αλλά έβλεπε συνεχώς οφσάιντ στις επιθέσεις της Αναγέννησης, μας οδήγησε στην ήττα. Κύριοι της ΕΠΣ το ότι δεν μιλάμε, δεν απειλούμε και δεν γκρινιάζουμε συνεχώς για τη διαιτησία δεν σημαίνει αδυναμία. Εκτός και αν έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο να μας το πείτε και εμάς ξεκάθαρα για να παίρνει η ομάδα μας αυτό που δικαιούται μέσα στο γήπεδο.
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad