Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της EuroLeague Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (24/10, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην Χαλκίδα για την EuroLeague Γυναικών, σε μία ιστορική πρεμιέρα για τις "ερυθρόλευκες". Πρεμιέρα και για τη Νίκη Λευκάδας κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μία ιστορική πρεμιέρα. Στο "Τ. Καμπούρης" της Χαλκίδας οι "ερυθρόλευκες" θα υποδεχθούν σε μερικές ώρες την Φενέρμπαχτσε (24/10, 19:00, ζωντανά μέσω WEB TV από το EPTPlay1 και LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην EuroLeague Γυναικών.
Ο Γιώργος Παντελάκης αναμένεται με εξαίρεση την Ρίτα Ρασίντ, η οποία ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, να έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος για μάχη κόντρα στην ισχυρή τουρκική ομάδα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δύο ώρες πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού, την αυλαία για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη θα κάνει η Νίκη Λευκάδας. Η ομάδα της Λευκάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γαλατάσαραϊ (17:00) στην Τουρκία, στην δική της ιστορική πρεμιέρα στην φάση των ομίλων του EuroCup Γυναικών.
Το έργο της ομάδας του Νίκου Δουβίτσα αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο αν έχει αποδείξει κάτι η Νίκη Λευκάδας είναι ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις.
https://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad