Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Μπαίνει παρκέ στα Μέγαρα.

Αναβαθμίζεται το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Μεγάρων, στην περιοχή Μελί, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.
Στο κλειστό θα τοποθετηθεί παρκέ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΓΓΑ, στη θέση του παλαιού δαπέδου που ήταν τσιμεντένιο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της περιοχής «Μελί» Μεγάρων με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων, εξασφαλίζουν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Μεγαρέων και η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ». Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας. Αντικείμενο των παρεμβάσεων είναι η κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) στο Κλειστό Γυμναστήριο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προς αντικατάσταση του υφιστάμενου τσιμεντένιου δαπέδου, το οποίο καθιστά απαγορευτική τη διεξαγωγή αγώνων».
http://basketa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad