Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Α.Ε.Μοσχάτου:Διευκρινίσεις για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Α.Ο.Καραβά

Η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου θα ήθελε να ενημερώσει,σχετικά με τον αγώνα πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής με τον Καραβά.
Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ΑΕΜ θα καταλάβουν ολόκληρο τον χώρο της κεντρικής εξεδρας του δημοτικού γηπέδου Μοσχάτου, συνολικής χωρητικότητας 400 ατόμων.
Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καταλάβουν την εξέδρα Νο 2 πίσω από το τέρμα που βρίσκεται προς την πλευρά της παραλίας συνολικής χωρητικότητας 80 ατόμων.
Για τους φιλοξενούμενους θα εκδοθούν 50 συνολικά εισιτήρια αριθμημένα και για τους γηπεδούχους 400. Στο σύνολό τους τα εισιτήρια θα προπληρωθούν και θα διατεθούν από τις ομαδες.
Ενημερώνουμε ότι η είσοδος θα γινει από την κεντρική είσοδο για όλους και οι φίλαθλοι θα κατευθυνθούν στους προκαθορισμένους χώρους.
Στον χώρο της εξέδρας των
φιλοξενούμενων θα υπάρχουν WC για την εξυπηρέτηση τους.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πόρτα και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν είσοδος χωρίς κάρτα διαρκείας η εισιτήριο. Δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση και θα ισχύουν μόνο οι κάρτες ελευθέρας εισόδου της ΕΠΟ και της ΕΠΣΠ. Η λίστα για το φιλοξενούμενο σωματείο θα πρέπει να μας αποσταλλεί εγκαίρως καί να μην υπερβαίνει συνολικά παραπάνω απο 10 άτομα.
Στον χώρο των αποδυτηρίων δεν θα επιτραπεί η πρόσβαση σε κανέναν πλην των αναφερόμενων στο φύλλο αγώνος και των προέδρων των σωματείων.
Η κάλυψη του αγώνα επιτρέπεται μόνον απο το δικό μας συνεργείο κάλυψης. Οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να εξασφαλισει την γραπτή συναίνεση μας εγκαίρως ως την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad