Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγιασμός του Εσπερου Καλλιθέας για την αθλητική χρονιά 2018-2019.


Φίλοι , γονείς και αθλητές γέμισαν την Κυριακή 21/10/2018 το κλειστό μας γήπεδο στη καθιερωμένη τελετή Αγιασμού για την αθλητική χρονιά 2018-2019 παρουσία εκπροσώπων των Δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας και χοροστατούντος του Εφημερίου του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, Πατέρα Βασιλείου.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος της πόλης μας κος Δημήτρης Κάρναβος ,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  κα. Άννα Γιαννάκου-Πάσχου , ο  Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων  κος Ευάγγελος Μπαρμάκος , ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’ κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κος Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος  , ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος  Γιώργος Κουτσογιάννης , ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα εποπτείας των Α’ και Δ’ ΚΑΠΗ κος Ευάγγελος Ανδρεάδης, η κα Φωτεινή Χαλαστάνη εκπρόσωπος του συνδυασμού «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» καθώς επίσης και οι δημοσιογράφοι  Δημήτρης Μπιζιώτας από το kallitheapress.gr , Τάσος Παπουλίδης από την Εφημερίδα Νέα Καλλιθέα , Σπύρος Χριστόπουλος από το moshatotaurossporty.blogspot.com .
Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα τον κο Ανδρέα Ανδρεόπουλο για την φωτογραφική κάλυψη  του αγιασμού καθώς επίσης και την φωτογράφιση  τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους στην τελετή του αγιασμού. 
Ευχές για επιτυχημένη αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

                                 Με αθλητικούς χαιρετισμούς
                                 Το ΔΣ του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad