Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Με γκολ του Σπίνου και τον Αδαμόπουλο να κατεβάζει ρολά ο Ολυμπιακός Λιοσίων 1-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Ο Λάκης Σμυρνής έχει τον τρόπο να φέρνει τρίποντα στον Ολυμπιακό Λιοσίων και αυτό συνέβη στο ματς με τον Άγιαξ Ταύρου.
Η ομάδα του Ολυμπιακού Λιοσίων που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, άντεξε την πίεση του Άγιαξ Ταύρου του Σήφη Βενάκη και με σουτ του Σπίνου στο 61′ και αφού προηγήθηκε σουτ του ηρωικού Καραχάλιου επικράτησε με 1-0. Αυτός όμως που κράτησε την νίκη στον Ολυμπιακό Λιοσίων ήταν ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος ο οποίος στο 83 πραγματοποίησε διπλή απόκρουση με εκτίναξη στην γωνία του για όσκαρ σε τετ α τετ σουτ του Μούτσα και του Καρκασίνα. Κι όλα αυτά παρότι ο Ολυμπιακός Λιοσίων ξεκίνησε το ματς με ένα απρόοπτο αφού ενώ ήταν να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Τριανταφυλλίδης ο οποίος τελικά αισθάνθηκε ένα σφίξιμο και ξεκίνησε ο Κυριάκης. 
Στο 42′ σε ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ του Καραχάλιου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 33′ σε σουτ του ίδιου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ όπως συνέβη στο 59′ σε κεφαλιά του Κάϊδου και στο 60′ σε σουτ του ίδιου παίκτη και στο 84′ σε κεφαλιά του διακριθέντα Κούρτι των φιλοξενούμενων. 
Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στο 62′ ο Γεωργιάδης και στο 88’ο Κάϊδος. Στο 1′ ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος πρόλαβε με κεφαλιά του Χαίλάϊ που έμπαινε μόνος του ενώ στο 12΄ο Αδαμόπουλος πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή εκτίναξη σε δύσκολο σουτ του Μούτσα. 
Στο 19′ ο Χαλιλάϊ από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα παράλληλα άουτ. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας ο Γκαβζίδης ενώ από τους νικητές άρεσε και ο Βιτωράτος. Το ματς παρακολούθησαν από τον Άγιαξ Ταύρου οι Αντώνης Τσάτσος, Ποδαράς, Παυλόπουλος και Βασίλης Τρίχος μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΑΟ Ιλίου Μπάμπης Λερούτσος και ο παλαίμαχος διεθνής άσος Πέτρος Μίχος μαζί με τον βετεράνο άσο του Απόλλωνα Νίκο Ζουμπατόπουλο.
Άριστο το διαιτητικό τρίο Ζαραβίνος, Όντος, Τσαγκάρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Βιτωράτος(69′ Μιχαλόπουλος0, Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυριάκης, Σπίνος, Κάϊδος, Γεωργιάδης, Καραχάλιος(86′ Πασσαδάκης), Γκαβζίδης, Πουρσανίδης(46′ Κοτούλιας).
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης); Χατζάκης, Καραμπάς(72′ Μπάλας), Μιχαηλίδης, Καραπιπέρης, Γούλας(65′ Καρκασίνας), Γεωργίου, Κούρτι, Σερδενές(32′ λ.τ. Σιώζος), Μούτσα, Χαλιλάϊ, Κιάφα.
https://www.fotisnewsmatch.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad