Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κατερίνα Οικονόμου στο νεοσύστατο τμήμα VOLLEY του Α.Ο.Π.Φ.

Ο σύλλογος μας και ειδικότερα το νεοσύστατο τμήμα πετοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. δίνοντας πρωτίστως βάση στην ανάπτυξη των υποδομών και ακαδημιών, με στόχο την στελέχωση της γυναικείας ομάδας μας, στο μέλλον, με αθλήτριες που κυρίως θα προέρχονται από αυτές, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διακεκριμμένη προπονήτρια Κατερίνα Οικονόμου, που αναλαμβάνει άμεσα την διεύθυνση και τεχνική ηγεσία των αναπτυξιακών τμημάτων και ακαδημιών.
Η Κατερίνα είναι γεννημένη το 1972, έχει αγωνιστεί ως αθλήτρια σε εθνικές κατηγορίες, ενώ τα τελευταία 10 έτη έχει διαγράψει λαμπρή  πορεία  σε ομάδες της Β΄  και Α2 εθνικής κατηγορίας, με παράλληλες επιτυχίες σε αναπτυξιακά τμήματα.
Με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και όλου του συλλόγου ευελπιστούμε πως θα οδηγήσει την ακαδημία μας σε πολύ υψηλά  επίπεδα μέσα από την γνώση και την πολύχρονη εμπειρία της, δίνοντας βάρος στην βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των μικρών αθλητριών μας, σε συνδυασμό και σε συνεργασία με τον Νικήτα Χιωτίνη, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του τμήματος volley και του προπονητή της γυναικείας ομάδας.
Η ΝΕΑ διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή, την καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ και της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της.
08.9.2018
Νίκος Δέτσης
Πρόεδρος Δ.Σ

http://aopf.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad