Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνησε την προετοιμασία του το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού.

Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για την νέα μπασκετική χρονιά, το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού. Η ομάδα έχει δηλώσει ως έδρα φέτος το Πέραμα και η επιστροφή για την προετοιμασία στον φυσικό της μπασκετικό χώρο, έχει και ένα συμβολικό χαρακτήρα. Σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν δέκα από τους είκοσι αθλητές, που σύμφωνα με τις δηλώσεις που προέδρου της ομάδας Φίλιππου Τζίτζη θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας.


Video Player
00:00
00:00
Ο Φίλιππος Τζίτζη, ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Γκίκας, ο αρχηγός Σπύρος Κάτσας και ο 2 μέτρων και 2 εκατοστών, 17χρόνος Ζάκι Μαχμούτ μίλησαν στον Σταύρο Ρωπαΐτη για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φετινής χρονιάς για το σχεδιασμό και τις προσδοκίες της ομάδας. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, που ήρθε στο γήπεδο, ευχήθηκε στη διοίκηση και τους αθλητές της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά.


Πηγή:https://www.aeginaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad