Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Αθλητική Ενωση Μοσχάτου:Να μην μπερδεύουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ιδιοτέλεια και μικροσυμφέροντα. Είναι λάθος κατεύθυνση και αδιέξοδο.

Η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου είναι ένα σωματείο με ιστορία.92 χρόνων γεμάτη λαμπρές στιγμές. Η ομάδα έμαθε να λειτουργεί ανταγωνιστικά, να πρωταγωνιστεί και να έχει τον πρωταθλητισμό στο DNA της. Παράλληλα επενδύει στο μέλλον με την σχολή ποδοσφαίρου, τις Ακαδημίες μας με τους 280 μικρούς αθλητές. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και δεν υποτιμάμε κανενός την προσπάθεια. Δεν έχουμε εχθρούς παρά μόνον αντιπάλους για 90 λεπτά στα πλαίσια ευγενούς άμιλλας και υγειούς ανταγωνισμού.

Με αφορμή την κλήρωση του κυπέλλου και τον διαχωρισμό των ομίλων θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία καλή επιτυχία, υγεία χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες. Επίσης να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην βία.
Να μην μπερδεύουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ιδιοτέλεια και μικροσυμφέροντα. Είναι λάθος κατεύθυνση και αδιέξοδο.


Μην κάνουμε αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό γιατι οδηγούμαστε σε λάθος πρακτικές.που.αργά η γρήγορα θα οδηγήσουν σε παρεκτροπές.
Και η δράση φέρνει αντίδραση και δεν θα ωφεληθεί κανείς.
Η ΑΕΜ δεν διαλέγει αντιπάλους.
Φέτος.έχει.πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές.ομάδες και θα γίνει ένα.υπέροχο πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad