Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Στον Πανιώνιο συνεχίζει ο Bασίλης Τόλιας.


H διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ανακοινώνει την παραμονή του αθλητή Βασίλη Τόλια στην ομάδα Εφήβων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, προερχόμενος από την ομάδα Παίδων, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην ΕΣΚΑΝΑ και την δεύτερη θέση στην τελική φάση του περσινού πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η διοικούσα επιτροπή συναποφάσισε με την διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, να μην αποδεχτεί την πρόταση μεταγραφής του Βασίλη Τόλια, με αξιόλογα οικονομικά ανταλλάγματα και θέλοντας να υποστηρίξει την βασική αρχή της παραγωγής και ανάδειξης ταλαντούχων παικτών, προώθησε τον παίκτη, με την σύμφωνη γνώμη του πατέρα του, Νίκου, στην ανδρική ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η οποία ζήτησε, ταυτόχρονα, να τον εντάξει στο δυναμικό της για την περίοδο 2018-2019.
Η νέα εποχή συνεργασίας της Ακαδημίας μπάσκετ με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, καθώς πριν από την προώθηση του Τόλια, στην ανδρική ομάδα έχουν ενταχθεί σ’ αυτήν, ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος και ο Aνδρέας Ρουμελιώτης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad