Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Κούζμιτς... reloaded στη Ρεάλ

Επιστροφή στη δράση για τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος πατάει ξανά παρκέ, ύστερα από 9 μήνες απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ.
Ενας ακόμη κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα του inside game της Ρεάλ, καθώς ο Όγκνιεν Κούζμιτς επανήλθε στις αγωνιστικές επάλξεις, κάνοντας το comeback έπειτα από 9 ολόκληρους μήνες.
Η επιστροφή του διεθνή Σέρβου σέντερ καθιστά πανίσχυρη κάτω από τα ακλάθια την "βασίλισσα", η οποία βάζει πλώρη για να ράψει το 11ο αστέρι της στην Euroleague, διατηρώντας τα ευρωπαϊκά κεκτημένα.
Ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο καθήλωσε τον άλλοτε ψηλό του Παναθηναϊκού για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των τεσσάρων γραμμών, ωστόσο το "βουνό" -που βλέπει τον κόσμο από τα 214 εκατοστά- ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και πλέον τίθεται στη διάθεση του κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος διαθέτει υπεροπλία στο "ζωγραφιστό".
Ο 28χρονος διεθνής με τους "πλάβι" άσος ξεκίνησε ήδη προπονήσεις επί μαδριλένικου εδάφους με φόντο τη νέα σεζόν, συμπληρώνοντας το παζλ της τριπλέτας των ψηλών για τους "μερένχες".
Ο πρώην ΝΒΑer -με προϋπηρεσία δύο χρόνων στους Golden State Warriors- μαζί με τους Ουόλτερ Ταβάρες και Γκουστάβο Αγιόν, θα σκεπάζουν την ισπανική ρακέτα.

https://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad