Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η Σέρβα αντίπαλος της Moσχατιώτισσας μαχήτριας Χάρις Στελλίου στις 13 Οκτωβρίου στο ‘Hall of Champions 3’!

Η πρώτη μάχη MMA της νέας αγωνιστικής σεζόν για την Χάρις Στελλίου έκλεισε πριν λίγες ώρες.

H κορυφαία νεαρή μαχήτρια του Άγγελου Σταματιάδη και του 'Σπάρτακου Νίκαιας' θα παίξει στις 13 Οκτωβρίου στο 'Hall of Champions 3' του Ανδρέα Καλύμνιου.
Εκεί με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί εντός έδρας θα βρει απέναντί της μαχήτρια από την Σερβία.
Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί απέναντι στην Branka Arambasic που πριν ένα μήνα περίπου έκανε ΜΜΑ ντεμπούτο στην διοργάνωση 'SBC 18', που αποτελεί το μεγαλύτερο event μικτών πολεμικών τεχνών της Σερβίας , όπου και αντιμετώπισε την κορυφαία στην χώρα Zorka Stojanovic.
Η Arambasic έχει δυνατό αγωνιστικό υπόβαθρο με επίσημους αγώνες σε διαφορετικά μαχητικά στυλ όπως αυτά του Kickboxing, του Sanda, του Savate και της Πυγμαχίας.
Κάτι παρόμοιο δηλαδή όπως και η Στελλίου που δεν έχει σκοπό απέναντι στην Arambasic... να χαριστεί.
Με αργά και σταθερά βήματα η Χάρις, που μαθαίνουμε δέχεται γερές προτάσεις για ματσαρίσματα (περισσότερα θα σας πούμε στο μελλον), στοχεύει να εδραιώνει το όνομά της τόσο εντός , όσο και εκτός συνόρων.
Το μέλλον αναμένεται με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον για μια μαχήτρια που παίζει με ψυχή και δείχνει να έχει ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο για να ξεχωρίσεις και αυτό είναι να ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ πραγματικά πολύ!
http://ufight.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad