Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Εκκίνηση για μια ιστορική σεζόν από τον ΑΣ Πέρα

Ο ιστορικός σύλλογος ξεκινά με όνειρα για μια σεζόν ορόσημο. 
Μια χρονιά που αποτελεί ορόσημο για την ιστορία ενός συλλόγου με ούτως ή άλλως μεγάλη παράδοση αρχίζει σήμερα. 

Ο ΑΣ Πέρα ξεκινά την προετοιμασία του για τη σεζόν που θα τον βρει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Η αποχώρηση του Ηρακλείου οδήγησε σε μια σειρά από ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες και ο σύλλογος με τις βαθιές ρίζες στην Κωνσταντινούπολη κλήθηκε να πάρει τη θέση των Κρητικών. 




«Πιστεύουμε πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Η διοίκηση προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ. Ασφαλώς πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, γνωρίζουμε καλά πως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και σημαντικά, αλλά είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Καραπιπέρης, που σε συνεργασία με την πρόεδρο Βίκυ Χριστοφορίδου, και το τεχνικό τιμ, τον προπονητή Παναγιώτη Γκαναβία (που συνεχίζει από την περασμένη σεζόν) και τον συνεργάτη του, Ηλία Φέρτη, έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό για τη μεταγραφική ενίσχυση. 

Στο ρόστερ προστέθηκαν παίκτες με ικανότητες και παραστάσεις, όπως ο Θοδωρής Κουμπούρας από το Πέραμα, ο Χρήστος Τσιρόπουλος από τον Άρη Θήβας, ο Ντίνος Ντιφαντής από τον Δούκα, ο Γιάννης Τσολάκης από τα Μέγαρα, ο Θεοδόσης Χολέβας από τον Μίλωνα, ο Μάνος Παπαδούλης από τον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Δημήτρης Πατσατζόπουλος από τον Προμηθέα Πατρών. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Ηλίας Βαρδάλος. 

Στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινά ο ΑΣ Πέρα ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κόσμου του, που καλείται να δίνει δυναμικό «παρών» σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα της ομάδας, το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο. Ο συγκεκριμένος χώρος, άλλωστε, αποτελεί την «κυψέλη» του συλλόγου, καθώς εκεί φιλοξενούνται οι ακαδημίες με περισσότερα από 150 παιδιά τα οποία μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από καταξιωμένους προπονητές. 



http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad