Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Κυκλαδίτικο άρωμα με Δημήτρη Φραγκίσκο στην Θύελλα Μοσχάτου!

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Θύελλα Μοσχάτου, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της έναν ακόμα «Κυκλαδίτη” ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Έτσι μετά από τον Βερεσόγλου, Νταή και Σκοπελίτη, σειρά πήρε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νέας Ιωνίας και της Κ17 της ΑΕΚ, Ναξιώτικης καταγωγής, Δημήτρης Φραγκίσκος.
Ο 18χρονος μεσο-επιθετικός έχοντας ξεκινήσει από το μεγάλο φυτώριο που ονομάζεται ΠΑΣ Νάξου, θα αποτελέσει ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο στον άξονα της ομάδας του Πειραιά, για τον προπονητή της Δημήτρη Νικολόπουλο, ο οποίος ήταν και ο κύριος συντελεστής αυτού του deal.
Αποκτώντας σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις με την Κ17 της ΑΕΚ ο Δημήτρης Φραγκίσκος αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας. Για την ερχόμενη σεζόν, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο ο ίδιος πήρε την απόφαση να «μετακομίσει” στην Θύελλα, καθώς η παρουσία του Χρήστου Βερεσόγλου, του Αντώνη Νταή και του Γιάννη Σκοπελίτη, ποδοσφαιριστών δηλαδή με έντονο το Κυκλαδίτικο ποδοσφαιρικό στοιχείο, ήταν η αιτία να ενταχθεί με συνοπτικές διαδικασίες και ο ίδιος στο ρόστερ του συλλόγου.
Για τον κ. Νικολόπουλο βέβαια τα νέα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα, καθώς με την μετακίνηση του Δημήτρη Φραγκίσκου, αποκτάει μεγαλύτερη δύναμη στον άξονα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η μετακίνηση του Δημήτρη στην ομάδα μας. Είναι εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει και εκείνος με την σειρά του να πετύχουμε τους στόχους μας”, ανέφερε ο προπονητής της Θύελλας.
https://arthografos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad